Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: Éles hangon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
-
BalaNce87
addikt
Persze ati-val szebb a/egy játék, nah ne már, jézus... az meg hogy jobban fut a brotherhood ugyanúgy bemagyarázás. Én mind1ik részzel játszottam, de még a 2-re se lehet azt mondani hogy jóval szebb mint az 1 (csak változatossab a környezet több a helyszín) ez meg a brotherhood és a 2 részéről pláne elmondható, hiába vehetsz feljebb 3 grafikai beállítás, ez nem látszódik meg az összképen. Tudom hogy vannak ilyen bemagyarázom a dolgot emberek, de hogy menne már jobban ugyanaz a 2 játék, álomvilágba ne éljünk hogy ezt most sokkal jobban optimalizálták, ilyen nincsen. A crysis példám pont passzol ide, ott érthető hogy miért fut jobban a 2. rész, nem azért mert sokkal motíváltabbak lettek a fejlesztők, hanem szükség volt visszavenni a dolgokat, mivel konzolra is elkészült. Valószínűleg egyedi videókártyával áldottak meg hogy még szebb is, mint a 2 és jobban is fut, most már tudom ilyen is van.
-
BalaNce87
addikt
Az durván kamu, hogy 2x annyira jobban fut mint a 2. része, épp ellenkezőleg (nem is szebb) ez most nem olyan mint crysis 1 és 2 helyzete, mert ott az elsőbe tényleg jobbak a textúrák minőségei, de ezért is fut jobban a 2. Ettől eltekintve szerintem is az egyik legszebb játékok közé tartozik még az első része is, bőven.
deter:
-Megfelelő-e a terméktámogatás?
-Igen (EA játék, így ez nem kérdés) Ez így konkrétan no comment, a többivel egyetértek, bár én hamar félbehagytam, néhol elég codosra sikeredett, amire elég egyszerű ráunni pláne hogy erre még rájön a checkpointos mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- World of Tanks - MMO
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest