Hirdetés
- BIOS frissítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
válasz
Dilikutya #24 üzenetére
Valószínű csak nem tetszik az alap koncepció, vagy nem érdekel annyira, hogy utánanézz miképp épül fel a játék (ezzel amúgy nincs semmi probléma, néhány játéktípus engem is hidegen hagy) Nyilván senki nem azért játszik vele, mert semmi örömét nem leli benne.
Én sokáig a casual játékmódokban játszottam, de az egy idő után elég unalmas lett, mert mondhatni tét nélküli, ami így csak repetitív volt.
Aztán mikor a Competitive (Versengőnek fordítja a magyar fordítás) módban játszottam ott tetszett meg a játék. A rangrendszer miatt hasonló képességű játékosokkal tesz össze a játék, ami miatt néha nagyon jól működő csapatok jönnek össze. És minél ügyesebb vagy úgy lépkedsz feljebb a ranglétrán, ahol az egyre több tapasztalt játékos miatt egyre érdekesebb szituációk jönnek létre.Kicsit a Dotához hasonlítanám: sosincs két egyforma meccs. Nyilván vannak kiszámítható, és alap dolgok, de mindig van valami érdekesség, pedig látszólag mindig csak ugyanazt veszed és ugyanott rohangálsz. A varázsát a játékosok adják.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A különböző fegyver festések után már a kesztyűk kinézetét is meg lehet változtatni, természetesen nem ingyen.
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Fotó állvány eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest