Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Hali!
Tud itt valaki olyan magyar boltról, ahol lehet kapni K65-öt MX Speeddel?
-
klampfer
tag
Az valami nagyon komolyan néz ki. Valaki haszálta már?
Udv, G.
-
nagyúr
Uhh, az a K70 Rapidfire azért elférne az asztalomon. Kár, hogy ennyiből inkább szkópot veszek.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
F34R
nagyúr
Tegnapelott lattam redditen, ott sem gyozott meg. Kevesnek erzem azt a 1,2mm-s utat, plusz 45g-t sem nekem talaltak ki.
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Frissítettem a híren, mert tévesen az USA árakat tüntettem fel, a Corsair oldala szerint az ÁFA nélküli ára ezeknek rendre 10 dollárral magasabb az EU-ban.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
mg1992mg
senior tag
Nem rosszak, de külsőre ezek sem fogtak meg...
Egyetlen valahogy is kinéző mech billt sikerült eddig találnom, az ASUS Strix Tactic Prot.
Méretes darab, remélem bajom sem lesz vele :') -
Payskin
tag
Srácok, komolyan? Plusz 40 dollár hülyeségadót pengetve megveszem a 16.7 millió színű RGB-s változatot, hogy berakjam fehérre?! Aha, erről vagyok híres. Nem.
-
tag
Hello srácok!
Nem tudjátok, ebből lesz magyar kiosztású?
Array Technologies Incorporated
-
Dr. Akula
félisten
Ezek a billentyűzetek mennyire bírják ha verik? A régi angol bill-ek 3 darabba törve is mentek.
-
Pöttön
őstag
válasz kalozhun100 #9 üzenetére
Nekem is pont az a kiszemelt, ha szerelik majd ezt is red kapcsolókkal is, akkor mindenképp, mert sajnos ritka mint a fehér holló az iso kiosztású rgb k70.
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
kalozhun100
őstag
Én Corsair K70 RGB MX Redet tervezek venni EU-s kiosztásban. Érdemes lenne ezt megvárnom?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
nyunyu
félisten
Eddig mindössze én is egyetlen mechanikus billentyűzetet találtam ami vezeték nélküli és háttérvilágításos pedig én is vevő lennék egy igényes verzióra
Mittudomen, feher hazzal, feher top printed dyesub PBT kupakokkal, feher LEDekkel, valami jofele Gateron kapcsoloval nem lehet annyira rossz. (Plane, ha lenne ISOban. )
Csak tudnam, hol lehet rendesen parameterezni, mivel Massdropon eppen nem kaphato.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Segal
veterán
válasz SunMount3r #1 üzenetére
Eddig mindössze én is egyetlen mechanikus billentyűzetet találtam ami vezeték nélküli és háttérvilágításos pedig én is vevő lennék egy igényes verzióra.
Ugyan nem hiszem hogy megveszed de azért kapsz egy linket
Ő az"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Tin
veterán
nem értem ki a célközönsége. 1.2mm érzékelés pontnál minden egyes melléütést szigorúan és keményen meg fog bosszulni. ha csak picit kint hagyod az ujjad, már véged.
-
Pöttön
őstag
Az RGB-nek pont ez a lényegi értelme...
Nem az hogy a szivárvány minden színében pompázzon, hanem, hogy teljesen tetszőleges a háttérvilágítás színe, ami a te esetedben egyöntetű fehér...Más: Akkor ezért nem lehetett kapni sehol se K70 RGB-t, mert a síma változat kimenő széria volt.....
Egyébként nem értem hogy miért nem adják ki újra silver színbe a K70-t. Anno limitált példányszámba csak a brit angoloknak volt, és mai napig a legszebb gamer bill-nek tartom...[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Akula
őstag
Csak a piros! Az a szivárványos eléggé furcsa. Vagy ha ingyen kapnám, lehet, hogy megszoknám, de ennyit nem adnék érte.
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
Payskin
tag
válasz SunMount3r #1 üzenetére
Fura! Pontosan ugyanez volt a cikk olvasása utáni első gondolatom! Általában RGB-t hányok a gamer billentyűzetektől, de a sima K70 tetszik, csak piros helyett fehérben kéne. Jó, lehet wireless is (bár az általában nem teszi olcsóbbá a dolgokat.)
-
SunMount3r
nagyúr
Általában az efféle gamer bill.-zetek nem szoktak tetszeni, a Corsair cuccai meg pláne nem mindig, de ezzel a K70-el sikerült a tűrhető kategórián belül maradniuk. Ugyanis tetszetős, hogy a csuklótámasz mellett, a plusz média gombokat se hagyták le róla (amik még ha jól látom szintén világítanak is) és a "hegeres" hangerőszabályzó szintén egy plusz pont. Bár nekem az 1 színű világításnál nem kellene több, de az ára még annak is mehetne lejjebb...
(És akkor már csak ugyanezt kérnénk fehér színben és wireless és talán rá is akadok, mint vevő... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest