- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
#65675776 #31 üzenetére
És valóban. A negyedik képről egész eddig azt hittem hogy felülnézeti kép, de az ötödik képből kiderül hogy annyi hely csak a táp alatt van, tehát a negyedik nem felül-, hanem alulnézeti. Hogy szépen fogalmazzak láttam már a HDD-felfogatására szebb megoldást is.
-
canniball
nagyúr
válasz
#65675776 #26 üzenetére
Na de a teteje teli, a HDD-tartó pedig likacsos. Azt pedig kétlem hogy kettőt adnának hozzá...
-
canniball
nagyúr
Biztos én vagyok vak de nem tudok rájönni: az a HDD-tartó panel hol figyel a házban?
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen széket vegyek?
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- E-roller topik
- Tomato firmware
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő