- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPatrik
aktív tag
Hat tudod, ez akkor lenne, ha jo olyan aron is adnak. Itt a sulya huzza meg a szalitast az a baj. Bar ha valami nagyon jo arat mondana, szoval kb 10k erre akkor lehet rendelnek tobbet is. Mert szimpi kis haz, van usb 3.0 igaz csak egy, de akkor is van, hangszigetelt viszonylag, letisztult, kivagas a kabeleknek gumirozott, jo sok hely van az alaplap mogott, ja meg videokartya kitamasztoja van, azta rohadt, ilyet eddig 1 gephazban lattam
(server hazakat leszamitva).
Igy atgondolva szerintem meg fogom kerdezni oket.
-
PPatrik
aktív tag
Tetszik nekem is.
De jobban belegondolva, nem jo semmire sem. Tv ala tul nagy, irodaba szerintem jobban megeri egy m-atx-eset venni, serverhez meg keves a hdd hely, kicsi izomgepnel meg nem ferne be egy normalis videokartya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest