- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
Devil Smile #2060 üzenetére
eléggé baba lett a kicsike
sokat dob a látványon hogy jol el lehet dugni a házban a kábeleket!
-
grunge
addikt
nekem van az oldalán két 14es venti, a passziv karim a legynagyobb melegben meg is köszönte ezt
amugy az ábra szerint müködik a dolog nálam, elöl+oldalt be. hátul fennt ki. fennt csak egy venti van, a méretes cpu hütö miatt nemigen fér oda semmi hagyományos cucc (talán az oldalso 14es aerocool felmenne). még alulra lesz egy, de ez böven ráér nyárig, nem akarom h megfázzon a kicsike
-
grunge
addikt
válasz
Devil Smile #2024 üzenetére
nagyon baba!
kiváncsi vagyok miylen lesu uv-vel! ja és a tetjén gyönyörüen illeszkednek a króm csíkok. nálam van ugy 2mm eltérés, majd kitatlálok valamit hogy "kisimítsam"
-
grunge
addikt
válasz
Devil Smile #2013 üzenetére
eddig klafa!
-
grunge
addikt
ime egy gyenge próbálkozás
igy fest a masina festés után
-
grunge
addikt
nekem is megérkezett, igaz kellett azért picit várni
noss! rácsavaroztam az oldallapra a két uj szerzeményem! nagyon jol mutatnak rajta az aerocool streamlinerek!
hangjuk=0. kicsi nyolcas van bennük, de nem vészes
-
grunge
addikt
2 ora az azért kicsit sovány a száradás szempontjábol
saját tapasztalatokbol kiindulva én egy egész napig is otthagynám! jo ez a matt, én is ilyet használtam, meg nekem azt is emlitette boltos, hogy ez ugy amblokk kevésbé allergiás a külsö ingerekre. hát az oldallapot ne mbitra ki..
-
grunge
addikt
no vééégre sikeresen megérkeztek a ventik engusz kolléga boltjának jovoltábol!
hétvégén be is épitem öket, aztán lövök pár fotot ha idöm is engedi!
-
grunge
addikt
válasz
intelfan #1135 üzenetére
öszintén szolva nekem nem volt kedvem enyit pepecselni vele, a végeredmény igy is nagyon tetszik
ha ezeket a lépéseket betartod, akkor tuti nayon szépen fog sikerülni! anyit tudok csak mondani, hogy hajrá!!
okéj ha rájövök a módjára, mindenképp közlöm!amugy a zöld is nagyon baróóóó álá nvidia edition! na az valami brutál kombo megint!
-
grunge
addikt
válasz
intelfan #1118 üzenetére
softcap-nek hivják ezeket. szorofejek-et akartam irni nem kupakokat
szoval ezeket váltogattam, hogy a szükebb területeken kisebb legyen a szórása. egyes sprayekhez ráadásul automatikusan kapsz ilyeneke. hát próbálhatod lakkal, öszintén megmondom, lövésem sincs h az majd a helyén tartja-e
a polirozo paszta is jo ötletnek tünik, sőt! vacakolos melo, de mindenképp megéri!
-
grunge
addikt
válasz
intelfan #1116 üzenetére
hát festékboltban vettem 3 nagy matt fekete spayt, plusz kupakokoat a különbözö méretekhez. lebontttam a házat amig csak tudtam, megtisztitottam. ha jol amlékszem 3 réteget kapott. az 5.25.ös és a hdd keretnél kellett kcist ovatosan tükközni, de meg lehet oldani. sajnos a festék amit vettem nem volt vmi jo minöségü, mert összeszerelkésnél pár heylen rögtön le is pattogott
ahol az oldallapok is mozognak, onnan is lejött itt-ott a gyakori levétel miatt. nekem egy egész hétvégét igénybe vett a müvelet. hogy neked ne pattogjon le, vegyél sztem valami alapozot is, hátha az segit, csak ugye abbol sem kevés kell majd...én nem bántam meg a dolgot, sztem baróóón néz ki a kis hibák ellenére is! söt! mintha ezek még dobnának is rajta, legalább nem olyan steril
jelenleg semmi képkészitö eszközöm nincs, de amnint tudok, majd teszek fel néhányat!
-
grunge
addikt
nekem teljesen jo a hdd hütés ebben a házban..ezt onan tudom, hoyg az egyi kvinyot másik gépben s használom, amiben nem csekély 15 fokkal is többet mutat a mérö
-
-
grunge
addikt
használ valaki 14cm-es ventit az oldalapon? ha igen milyet és hol elhet szerezni?
-
grunge
addikt
használ valaki ehhez az alaplap felöl 80x80x15-ös ventit? ér valamit, vagy csak felesleges hangforrás?
-
-
grunge
addikt
javaasolna valaki jofajta 14es ventit?
-
grunge
addikt
ki szereti a sört?
-
grunge
addikt
lenne egy láma kérdésem.. hogy van ez az 5v-rol ventit üzementetösdi?
-
grunge
addikt
a bios szerint az oldalso 12es venti 200al többet forog a hátsonál, lehet innen a zaj...
-
grunge
addikt
ejj nicns kedvem faragni, kötözni, max nem világit a zöld led
-
grunge
addikt
hali! klubbtag lettem
nálam az oldalso venti pöppet zajos, meg a pw led nemigen passzol az uj lapomra...erre va nvmi megldás?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Olyan házat dobott piacra a Cooler Master, melybe hét-nyolc ventilátor is befér, rezgéscsillapított, nem túl drága, és még szép is.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest