- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Fujifilm X
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Ebbe a házba bele megy a 80,92,120 és a 140 mm-es venti is?
Belemegy, de elől és hátul a legnagyobb méret az 12cm-es lehet (fentre, oldalra, alulra mehet 14cm-es is)
Esetleg tudtok halk, nem túl drága és nagy légszállító teljesítményű ventit?
Ez így nem nagyon fog összejönni, halk is legyen, olcsó is, és nagy légszállítással is
-
kelzsoca
félisten
CM 690-es házam, némi átalakítás után:
-
kelzsoca
félisten
Az első venti nem sok port kavar fel, ha arra gondolsz ami a hdd fiók előtt van, mert ott erősen beleütközik a lemez falba
GabN73
Én kitördeltem az optikai meghajtóknál azokat a fém rácsokat, és oda tettem be egy ventit (home made megoldás, ha valakit érdekel elmondom hogy s miként rögzítettem
) ami befelé tolja a levegőt, hátul meg van egy ami kihúzza!
De megoldható még az is ha alulra teszel ami a friss levegőt beszívja, felülre meg ugy fordítod hogy kihúzza a meleg levegőt, ezzel a megoldással is meg tudod mozgatni a levegőt
-
kelzsoca
félisten
Köszönöm mindenkinek a jó szavakat
Igen, tervben van még pár módosítás, mint kívül és belül is (nem csak festés) amint látványosabb alakítás történik teszek fel majd képeket
A festést én magam csináltam 1 flakon keréktárcsa festék (spray) és 2 réteg lakkot kapott a felület, mert sajnos lakkozás nélkül eléggé sérült a festés!
Cadal
Méhrácsokat nem akarod kivágni a csendesebb működés, és jobb szellőzés érdekében?
-
kelzsoca
félisten
válasz
palbence #3211 üzenetére
Ha nagyon búg, akkor tedd át a 12V-ról 5V-ra a ventit és csendben lesz, igaz csak fele annyit pörög ~500-at, de az a kis légmozgás is ki tudja húzni a meleg levegőt a házból!
Fentre nem sok értelme van úgy fordítani a ventit hogy a friss levegőt szívja be a házba, mivel a meleg felfelé száll alapból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- EAFC 25
- Stellar Blade
- Napkollektor - csak úgy
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest