- 3D nyomtatás
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
masterful87
üzenetére
én levettem 5V-ra de az sem segített sokat.
így is hangos maradt az oldalventi. meglátásom szerint az egyetlen működő megoldás a turbulencia megszüntetésére az oldallap "szitás" részének kivágása.amúgy tetszik a ház.
elöszőr én is azt hittem hogy benyomódott nálam az előlapi rács alsó része, mert a képeken nem látszik igazán, hogy nem egyenes az eleje. a másik kellemetlenségem az infinity miatt van. sajnos annyira közel van a ház tetejéhez, hogy hűtő fel-le szereléséhez ki kell vennem az alaplapot, ugyhogy procicsere is problémás, arról nem is beszélve, hogy ez az elfuserált lga775-ös lefogatás hajlamos elengedni magát a majdnem 1 kilós borda súlyától és ha vissza akarom pöccinteni a helyére az szintén alaplap kiszerelésével működik csak. de ez igazából nem a ház hibája. -
Gerisz
addikt
válasz
masterful87
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Automata kávégépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

így is hangos maradt az oldalventi. meglátásom szerint az egyetlen működő megoldás a turbulencia megszüntetésére az oldallap "szitás" részének kivágása.
elöszőr én is azt hittem hogy benyomódott nálam az előlapi rács alsó része, mert a képeken nem látszik igazán, hogy nem egyenes az eleje. a másik kellemetlenségem az infinity miatt van. sajnos annyira közel van a ház tetejéhez, hogy hűtő fel-le szereléséhez ki kell vennem az alaplapot, ugyhogy procicsere is problémás, arról nem is beszélve, hogy ez az elfuserált lga775-ös lefogatás hajlamos elengedni magát a majdnem 1 kilós borda súlyától és ha vissza akarom pöccinteni a helyére az szintén alaplap kiszerelésével működik csak. de ez igazából nem a ház hibája.