Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ
aktív tag
We <3 Cooler Master
-
Geönczy
aktív tag
Nekem pl úgy tetszene ha maga a sárkány nem lenne rajta a plexin. Úgy tisztán beleláthatnál a gépbe és látszana az Amd proci(hűtő) és Ati videókari.
-
Nagyon jól néz ki,és az ára sem olyan rettenetes,habár lehet nálunk nem lesz olcsó
-
Móci
addikt
válasz
MegalodonS #43 üzenetére
Tényleg nem lenne rossz ötlet! Bár akkor meg a festésre kellene nagyon vigyázni, nehogy megkarcolódjon, stb.
-
válasz
MegalodonS #43 üzenetére
Mikor jonnek, a homersekletre valtozo szinu hazak?
Az mekkora lenne
Mielőtt belövöd a gépet mélykék színben pompázik, hosszabb terhelés után meg elkezdene vörösen izzani
On is legyek: Nekem tettszik. Bár azt az előlapi panelt valahogy jobban megoldhatták volna. Így csak belerondít az összképbe..
-
MegalodonS
őstag
válasz
LackoMester #33 üzenetére
Ebben eggyetertek veled,nem egy lan Edition
Nekem is ilyen kaliberu hazam van, de legalabb nem kell reszelni, ha jon egy ujabb,gerenda kiadasu videokari
Amugy szerintem is nagyon jol nez ki.Mikor jonnek, a homersekletre valtozo szinu hazak?
-
dangerzone
addikt
Az oldallap szerintem igen tetszetős, na de ez a világos-piros előlap...Ocsmány...
-
törölt tag
köszi, a sajátom jobban tetszik.
-
Tomi_Sci
őstag
Szép! Sokkal jobban néz ki mint a lianli vagy az enermax. Majd platformvaltas utan beszerzek egyet
-
leviske
veterán
Nem késtek kicsit el? Már lassacskán itt a Leo...
Amúgy nekem a Lian Li Spider-je jobban tetszett valahogy, pedig az mintha még időben is itt lett volna.
-
szki
őstag
válasz
LackoMester #33 üzenetére
Gurul ez, ha a kerekeit szereled fel!
-
LackoMester
addikt
hát igen,ez elég pofás lett
ránézésre a minöségre sem lehet panasz
de mindenki gondolja meg(nekem is hasonló nagyságú,súlyú házam van)qurva nehéz lesz,mire telepakolod,nem egy lanparty EDITION
,
-
Silentfrog
veterán
nekem se kellene!
-
FRENK1988
veterán
válasz
hejesírásó #21 üzenetére
A CM az ATi-nak is csinált egyet:
Meg a lian li: -
Móci
addikt
A sárkány jól néz ki, de szerintem feketében szebb lenne. Ez a vörös nem az igazi...
-
Syrano
tag
Akkor már inkább az "alap" festés...
-
carrot
tag
Úgy néz ki mint egy dízel mozdony. Nem cserélném le semmire a tiszta fekete nzxt-m. Attól függetlenül ízlések és...
-
DesertDog
tag
Feketének se volt szép, de ez meg egyenesen hányinger.
-
-
hejesírásó
senior tag
a sok unatkozó CM mérnök, meg designer ilyenre tolja az idejét ahelyett h csinálnának nekem tetsző házakat
FRENK1988: asszem nvidiának csinált speckó házat.
-
xT4ken
tag
nekem olyan kene ami feketet vilagit
...vagy mondjuk az egesz kulseje LCD (persze LED hattervilagitasos)
Felreteve a viccet nem csunya haz foleg annak aki szereti a sarkanyokat (pl. Big Earl a Starsky es Hutch-bol mar biztos rendelt egyet). Szep nagyra not szerintem ez a sarkany (az araval egyutt) ugyhogy jol meg lehet tolteni minden joval.
-
szki
őstag
Nekem a sima haf 932-es van.
Jó lett ez a sárkányos nagyon! Mondjuk az oldalsó 23 cm venti nagyon hiányzik. Nálam az hűti a S1-es VGA-t, meg az alaplapot. -
KicsiUbul
őstag
válasz
(Darkwood) #14 üzenetére
LOL
-
FRENK1988
veterán
válasz
(Darkwood) #14 üzenetére
Honnan lehet ilyet rendelni?
Amúgy a CM mikor csinál Intelnek ilyen pöpec házat? -
AirBooms
addikt
Fekete és vörös betétek váltják egymást, természetesen a ventilátorok LED-jei is pirosban izzanak az általános kék helyett.
Az eredeti HAF 932-ben nem tudom mikor világítottak kéken a ventik LED-jei?
Nekem ilyenem van, s csak eleve frontpanelen lévő 23-as világít, az is vörösen. Szerintem ezt nem ártana javítani...
Nekem a ház dizájnja sosem jött be 100 százalékosan, az viszont tény, hogy minden egyéb szempontból nagyon frankó ház! Bár az oldalsó 23-as venti hiánya lehet hogy ebből visszavesz majd egy picit...
-
KicsiUbul
őstag
Nekem nagyon tetszik, de valahogy nem tudnám elképzelni magamnak.
-
DemonDani
addikt
válasz
CsendesMark #10 üzenetére
Nem valószínű... kilökné a gazdatest a corei7et XD
Amúgy jó kis Hello Kitty PC
-
Atis707
tag
válasz
CsendesMark #10 üzenetére
És a DX 11-el?
-
CsendesMark
aktív tag
És ez kompatibilis az 1366os platformokkal?
-
bocsika
aktív tag
cool ház
-
Thomas1
addikt
Nagyon jól néz ki és tényleg hatalmas lehet élőben! Az én Chieftec házam ez mellett szerintem csak egy kis garzon.
És valóban erőt sugároz, elég agresszív kinézete van, kíváncsi vagyok, hogy mekkora hangja lehet.
-
Muton
addikt
ritka ronda
-
Integra
titán
bejön
de nincsen ennek valami kisebb kiadása? ez brutálisan nagy darab.. -
mephi666
nagyúr
hm... 1éve jósolgattam, hogy ez a vörös/vörösled éve lesz...
lassan gondolkozhatok, hogy 2010-re mi lehet majd? (a kékled kiment a divatból... a piros is lassan kimegy... a sárga/zöld meg túl kommersz...) majd jönnek a "kaméleon-festésű" házak meg minden eszközbe tesznek piros/zöld/kék ledet dögivel és változtatni lehet majd, hogy melyik világítson?
(aztán úgy fog világítani, hogy karácsonyfára sem kell költeni)
maga a ház meg erőt sugároz... az én athlon2-es konfigom ehhez a sárkányhoz képest csak gyík... (főleg kódgány házban) keríteni kellene egy gyík-matricát a ház oldalára és akkor az lenne az én "gyík platformom"
-
Devid_81
félisten
Latom nem merultok ki a figyelem felketo cimekbol
-
luw2win
őstag
ááá kell egy ilyen, eszméletlen
MOD: az az I/O panel nagyon elcsunyitja... valami fedőt rárakhattak volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Dragonizálták a HAF 932 házat.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest