Hirdetés

Cooler Master: a sárkány közbelép

Hirdetés

Biztosan vannak olyanok, akiknek legalább annyira fontos a külcsín, mint a belbecs, és közülök is nyilván többen használnak az AMD Dragon platformjára épülő számítógépet. Nekik biztosan tetszeni fog a Cooler Master HAF 932 AMD Edition nevű tornya, amely a HAF 932-es átdolgozott-átalakított változata, és egészen extra külsőt kapott. Fekete és vörös betétek váltják egymást, és természetesen az előlapi ventilátor LED-je is pirosban izzik. Az előlapon a Cooler Master felirat alatt még egy AMD Phenom II X4-es processzor képét is elhelyezték, hogy biztosan tudjuk, mivel van dolgunk, az egyik oldallapon pedig a jól ismert sárkány kapott helyet.

A ház nem kis darab, 560 mm-es magasságához 564 mm-es mélység és 243 mm-es szélesség tartozik (a HAF 932 545 x 575 x 230 mm volt), az acélváz pedig 13,2 kg-ot nyom. A szellőztetéséről a felül és elöl elhelyezkedő két 230 mm-es és a hátsó 140 mm-es ventilátor gondoskodik, a két óriás maximum 700, a kisebb 1200 fordulatot tehet meg percenként. Az eredeti modellben az oldallapon található, szintén 230 mm-es lapátkereket sajnos leharapta a sárkány, ugyanis a megnövelt, kidekorált plexi miatt már nem jutott neki hely. Természetesen a vízhűtéshez is találunk nyílásokat, és igény esetén van lehetőségünk extra ventilátorok használatára.

A dragonizált Cooler Masterbe összesen hat darab 5,25 hüvelykes és öt darab 3,5 colos meghajtó szerelhető, microATX, normál ATX és Extended ATX alaplapokat fogad. Az előlapon elhelyezkedő I/O panelen a hangcsatlakozó mellett négy USB, egy eSATA és egy FireWire port kapott helyet. A vörösbe öltözött ház valamikor novemberben jelenik meg, az ára várhatóan 160 euró körül alakul majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés