Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz NandorHUN #619 üzenetére

Hát de az intel oldalán ott a sebezhetőség, Az Zen 2 alapból védett mindegyik ellen, az Intelnél meg maga a microsoft jelentette ki aki teljes védelmet akar offolja a Hyper treadingot. Egy teljes védelmet nyújtó Intel CPU valszeg már ki fog kapni egy Zen 2 ellen.

Amúgy ez a elég irreális, ha megnézzük már egy Zen 2600 is 20-30 fps-el maradt el idáig egy I7-8700-tól.
    Szóval teszem azt 180 fps helyet volt 150 battlefieldbe, amúgy meg az átlag gamer hosszú távon szeretne a pénzért egy jó processzort. Ezt a AMD megadja + én körül néztem pár külföldi forumon és a youtube koment szekciót is böngészem és komolyan szinte mindegyik videó alatt fikázzák azt intelt.

Rengeteg tulaj fog egy Sandy bridget Zen 3700X-re fejleszteni, szóval az emberek nem hülyék. A Fanboyok meg azt vesznek amit akarnak, de értelmes ember nem az alapján fog cpu-t venni mert logó miatt vásárolja a terméket hanem a tulajdonságai végett. Most egy 9900K is Hyper Treading nélkül már csak 9700K magyarán, sokat veszt a teljesítményből.

Egyik legjobb elterjedt youtube mém :D

📂 INTEL
    └📁Good Deals
    └⚠️ This folder is empty

Szerintem kár a Zen 2-őt előre lehordani mikor még nincs is róla játék teszt, szerintem egálba lesz a csúcs intel procikat, de meg is verheti őket. Az Intel meg kénytelen lesz fizikai magot adni a HT helyet, szóval jövőre jön a 10 magvas i7 :D 350 dolcsiért az se volna rossz vétel :D

Új hozzászólás Aktív témák