- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
nem volna vele baj.. szerintem ha elegánsan lenne megoldva, de sok, nagyon sok esetben igénytelenül már-már bazári ... gyárilag.
pl. nincs bajom a háttér világításos billentyűzetekkel, ha nem szivárog a gomb mellett a fény ... de ezek direkt így építik őket (igen kevés a kivétel), sőt vagy olyan is, ami hirdeti magáról az rgb háttér világítást, a fény mindenütt jön a gomb mellett, de a gomb felirata nem világít, mert egyszerű kupakfestés ... na az már a teljesen értelmetlen kategória ...
-
Ermac
tag
Mai napig nem értem miért ilyen népszerű az RGB....talán túl öreg vagyok már ehhez ?
-
hajbel
addikt
Kb. ezt a 0 airflowt vártam a bitfenixtől, nem kellett csalódnom. Van helyette viszont ergébé orrba-szájba.
-
DraXoN
addikt
és most kéretik sorrendbe rakni, hogy melyik házban fognak először a légáramlat hiányában megfőni a hardverek...
egyébként manapság ha egyik-másik gyártó standjához odamenne valaki és olyan házat "kérne", hogy plexi vagy TG oldallap nélkül, sima lemez oldalfalas "kuckó", hirtelen az egész eseményen minden zene és az összes ember elhallgatna és nézné ezt az "ufót" aki ilyen házat keres a felhozatalban? egyre inkább az az érzésem...
de ezen házak közül max a fehér az ami nem fő be... de ez se garancia a jó szellőzésre...
-
antikomcsi
veterán
Csinálják ezeket a nagy házakat, és akkor olyanokat olvasni, hogy elfér benne 3 db 3,5" HDD, egy 360-as radiátort már nem lehet a tetejébe építeni, sőt már a 240-is extra lassan.
De legalább szépe egyediek, sosem látott formákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest