- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
nem volna vele baj.. szerintem ha elegánsan lenne megoldva, de sok, nagyon sok esetben igénytelenül már-már bazári ... gyárilag.
pl. nincs bajom a háttér világításos billentyűzetekkel, ha nem szivárog a gomb mellett a fény ... de ezek direkt így építik őket (igen kevés a kivétel), sőt vagy olyan is, ami hirdeti magáról az rgb háttér világítást, a fény mindenütt jön a gomb mellett, de a gomb felirata nem világít, mert egyszerű kupakfestés ... na az már a teljesen értelmetlen kategória ...
-
Ermac
tag
Mai napig nem értem miért ilyen népszerű az RGB....talán túl öreg vagyok már ehhez ?
-
hajbel
addikt
Kb. ezt a 0 airflowt vártam a bitfenixtől, nem kellett csalódnom. Van helyette viszont ergébé orrba-szájba.
-
DraXoN
addikt
és most kéretik sorrendbe rakni, hogy melyik házban fognak először a légáramlat hiányában megfőni a hardverek...
egyébként manapság ha egyik-másik gyártó standjához odamenne valaki és olyan házat "kérne", hogy plexi vagy TG oldallap nélkül, sima lemez oldalfalas "kuckó", hirtelen az egész eseményen minden zene és az összes ember elhallgatna és nézné ezt az "ufót" aki ilyen házat keres a felhozatalban? egyre inkább az az érzésem...
de ezen házak közül max a fehér az ami nem fő be... de ez se garancia a jó szellőzésre...
-
antikomcsi
veterán
Csinálják ezeket a nagy házakat, és akkor olyanokat olvasni, hogy elfér benne 3 db 3,5" HDD, egy 360-as radiátort már nem lehet a tetejébe építeni, sőt már a 240-is extra lassan.
De legalább szépe egyediek, sosem látott formákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest