- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
arn
félisten
Olcso platformbol csinaljunk dragat... ennyi penzert nem szaros ket csatornat kellene adni, meg a pcie csatornak szama is vicc kategoria. Szoval, mi benne a premium?
A jo ar/ertek aranynak elegge betesz.
-
seniman
veterán
Ismerve az előző szériákban rejlő tuning potenciált,ez az ezer USD ablakon kidobott pénz lesz.Seggszikláéknál nem tudják hogy a Ryzen azért népszerű mert ár/érték arányban felüdülés a régi intel egyeduralom után?Ez az árazás elmenne TR4 vagy LGA2066 platformon,de itt csak kevesen lesznek rá fogékonyak.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Takarítottam, ne folytassátok.
-
_Berci_
aktív tag
szép darab... idehaza lesz vagy 4-500k
-
Depression
veterán
Mindig vannak cikkek ilyen limitált cuccokról, de hogy mikortól, hol lehetne megvenni, az sosincs megemlítve.
-
Apollyon
Korrektor
Ezer dolláros lap, AMD prockókhoz. Intelhez nem lesz?
Aranyos amúgy, a bélyegképről azt hittem, hogy ez egy számítógépház. -
Fex
tag
Ha számozott példányok lesznek esetleg, további gyűjtői értéket is fog jelenteni.
-
waccamár
senior tag
Ezek a termékek nem feltétlen azért vannak, hogy a gyártó hasznot realizáljon a sok eladásból. Ezek "PR-termékek", azért vannak, hogy ezekkel bekerüljenek a hírekbe. Aztán az átlagember megveszi az olcsó Asrock, stb. lapot
Vannak másfél millába kerülő inwin házak is, azok sem érnek annyit. Viszont azért ismertem meg az inwin márkát, mert ilyen brutál házat csinált
Máskülönben egy lenne a millióból.
-
zzolika
aktív tag
Azt azért még beleírhattátok volna, hogy milyen procit lehet a deszkába tenni?
Tudom hogy nem én vagyok a célközönség, de ki is? Ennyi pénzből kijön egy felsőkategóriás alaplap + proci + épített víz (blokk, radi, pumpa) is. A hardcore tuningosoknak megint nem opció, a nitrogén pot nem megy rá. Esetleg ha lebontod a borítást, de akkor valószínű bukod a vrm, chipset vizes hűtését is, marad egy csupasz lapod. Az Asrock egyébként sem tudom mennyire népszerű márka ebben a szegmensben...
-
L3zl13
nagyúr
Thunderbult 3 aljzat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az X570 Aqua vastag pénztárcájú vevőinek vízzel hűtött VRM-et, CPU-t és lapkakészletet, illetve más finomságokat ad.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Puskill Fuse 16GB DDR5-4800 2db 25eFT!! Új! Több is van!
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest