- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Olcso platformbol csinaljunk dragat... ennyi penzert nem szaros ket csatornat kellene adni, meg a pcie csatornak szama is vicc kategoria. Szoval, mi benne a premium?
A jo ar/ertek aranynak elegge betesz.
-
seniman
veterán
Ismerve az előző szériákban rejlő tuning potenciált,ez az ezer USD ablakon kidobott pénz lesz.Seggszikláéknál nem tudják hogy a Ryzen azért népszerű mert ár/érték arányban felüdülés a régi intel egyeduralom után?Ez az árazás elmenne TR4 vagy LGA2066 platformon,de itt csak kevesen lesznek rá fogékonyak.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Takarítottam, ne folytassátok.
-
_Berci_
aktív tag
szép darab... idehaza lesz vagy 4-500k
-
Depression
veterán
Mindig vannak cikkek ilyen limitált cuccokról, de hogy mikortól, hol lehetne megvenni, az sosincs megemlítve.
-
Apollyon
Korrektor
Ezer dolláros lap, AMD prockókhoz. Intelhez nem lesz?
Aranyos amúgy, a bélyegképről azt hittem, hogy ez egy számítógépház. -
-
Fex
tag
Ha számozott példányok lesznek esetleg, további gyűjtői értéket is fog jelenteni.
-
waccamár
senior tag
Ezek a termékek nem feltétlen azért vannak, hogy a gyártó hasznot realizáljon a sok eladásból. Ezek "PR-termékek", azért vannak, hogy ezekkel bekerüljenek a hírekbe. Aztán az átlagember megveszi az olcsó Asrock, stb. lapot
Vannak másfél millába kerülő inwin házak is, azok sem érnek annyit. Viszont azért ismertem meg az inwin márkát, mert ilyen brutál házat csinált
Máskülönben egy lenne a millióból.
-
zzolika
aktív tag
Azt azért még beleírhattátok volna, hogy milyen procit lehet a deszkába tenni?
Tudom hogy nem én vagyok a célközönség, de ki is? Ennyi pénzből kijön egy felsőkategóriás alaplap + proci + épített víz (blokk, radi, pumpa) is. A hardcore tuningosoknak megint nem opció, a nitrogén pot nem megy rá. Esetleg ha lebontod a borítást, de akkor valószínű bukod a vrm, chipset vizes hűtését is, marad egy csupasz lapod. Az Asrock egyébként sem tudom mennyire népszerű márka ebben a szegmensben...
-
L3zl13
nagyúr
Thunderbult 3 aljzat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest