- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Olcso platformbol csinaljunk dragat... ennyi penzert nem szaros ket csatornat kellene adni, meg a pcie csatornak szama is vicc kategoria. Szoval, mi benne a premium?
A jo ar/ertek aranynak elegge betesz.
-
seniman
veterán
Ismerve az előző szériákban rejlő tuning potenciált,ez az ezer USD ablakon kidobott pénz lesz.Seggszikláéknál nem tudják hogy a Ryzen azért népszerű mert ár/érték arányban felüdülés a régi intel egyeduralom után?Ez az árazás elmenne TR4 vagy LGA2066 platformon,de itt csak kevesen lesznek rá fogékonyak.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Takarítottam, ne folytassátok.
-
_Berci_
aktív tag
szép darab... idehaza lesz vagy 4-500k
-
Depression
veterán
Mindig vannak cikkek ilyen limitált cuccokról, de hogy mikortól, hol lehetne megvenni, az sosincs megemlítve.
-
Apollyon
Korrektor
Ezer dolláros lap, AMD prockókhoz. Intelhez nem lesz?
Aranyos amúgy, a bélyegképről azt hittem, hogy ez egy számítógépház. -
Fex
tag
Ha számozott példányok lesznek esetleg, további gyűjtői értéket is fog jelenteni.
-
waccamár
senior tag
Ezek a termékek nem feltétlen azért vannak, hogy a gyártó hasznot realizáljon a sok eladásból. Ezek "PR-termékek", azért vannak, hogy ezekkel bekerüljenek a hírekbe. Aztán az átlagember megveszi az olcsó Asrock, stb. lapot
Vannak másfél millába kerülő inwin házak is, azok sem érnek annyit. Viszont azért ismertem meg az inwin márkát, mert ilyen brutál házat csinált
Máskülönben egy lenne a millióból.
-
zzolika
aktív tag
Azt azért még beleírhattátok volna, hogy milyen procit lehet a deszkába tenni?
Tudom hogy nem én vagyok a célközönség, de ki is? Ennyi pénzből kijön egy felsőkategóriás alaplap + proci + épített víz (blokk, radi, pumpa) is. A hardcore tuningosoknak megint nem opció, a nitrogén pot nem megy rá. Esetleg ha lebontod a borítást, de akkor valószínű bukod a vrm, chipset vizes hűtését is, marad egy csupasz lapod. Az Asrock egyébként sem tudom mennyire népszerű márka ebben a szegmensben...
-
L3zl13
nagyúr
Thunderbult 3 aljzat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest