Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem ezek a tanulmányok adták meg azt, hogy átlássam a jelenséget, és ha már meg is koptak a dolgok, gyanús legyen egy-egy állítás, és utánanézzek gyorsan. Aztán lehet, hogy most kalapácsom van és szegnek nézem a világot (ezt a kérdést legalábbis), ezt hajlandó vagyok elfogadni.

-
törölt tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Mi középiskolában fakton tanultuk az elektromágnesességet, a mágneses indukciót, illetve a Maxwell-egyenleteket. Differenciálszámítás kell hozzájuk, ez szerintem semmiképp sem általános iskolai anyag.
Humán pályán pedig lehet, sokan egyáltalán nem is találkoznak ezekkel a fogalmakkal, pedig a természettudományos alapműveltseghez hozzátartoznának.
-
törölt tag
Komolyak a házak, de az infraablakot nem látom rajtuk a FLIRC-SE-nek. Ezeken már nem lenne olyan? (Remek kis eszköz pedig, távirányítóval kapcsolgatni ki/be a gépet jó.
)Ez a mágnestábla meglepő egy valami, demonstrációs célokra el is tudnék képzelni egy hasonlót. Majd kiderül, hogy ha lesz, akkor mi lesz a koncepcióból.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest