Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem ezek a tanulmányok adták meg azt, hogy átlássam a jelenséget, és ha már meg is koptak a dolgok, gyanús legyen egy-egy állítás, és utánanézzek gyorsan. Aztán lehet, hogy most kalapácsom van és szegnek nézem a világot (ezt a kérdést legalábbis), ezt hajlandó vagyok elfogadni.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #25 üzenetére
Mi középiskolában fakton tanultuk az elektromágnesességet, a mágneses indukciót, illetve a Maxwell-egyenleteket. Differenciálszámítás kell hozzájuk, ez szerintem semmiképp sem általános iskolai anyag.
Humán pályán pedig lehet, sokan egyáltalán nem is találkoznak ezekkel a fogalmakkal, pedig a természettudományos alapműveltseghez hozzátartoznának.
-
törölt tag
Komolyak a házak, de az infraablakot nem látom rajtuk a FLIRC-SE-nek. Ezeken már nem lenne olyan? (Remek kis eszköz pedig, távirányítóval kapcsolgatni ki/be a gépet jó.
)
Ez a mágnestábla meglepő egy valami, demonstrációs célokra el is tudnék képzelni egy hasonlót. Majd kiderül, hogy ha lesz, akkor mi lesz a koncepcióból.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest