- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem ezek a tanulmányok adták meg azt, hogy átlássam a jelenséget, és ha már meg is koptak a dolgok, gyanús legyen egy-egy állítás, és utánanézzek gyorsan. Aztán lehet, hogy most kalapácsom van és szegnek nézem a világot (ezt a kérdést legalábbis), ezt hajlandó vagyok elfogadni.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #25 üzenetére
Mi középiskolában fakton tanultuk az elektromágnesességet, a mágneses indukciót, illetve a Maxwell-egyenleteket. Differenciálszámítás kell hozzájuk, ez szerintem semmiképp sem általános iskolai anyag.
Humán pályán pedig lehet, sokan egyáltalán nem is találkoznak ezekkel a fogalmakkal, pedig a természettudományos alapműveltseghez hozzátartoznának.
-
törölt tag
Komolyak a házak, de az infraablakot nem látom rajtuk a FLIRC-SE-nek. Ezeken már nem lenne olyan? (Remek kis eszköz pedig, távirányítóval kapcsolgatni ki/be a gépet jó.
)
Ez a mágnestábla meglepő egy valami, demonstrációs célokra el is tudnék képzelni egy hasonlót. Majd kiderül, hogy ha lesz, akkor mi lesz a koncepcióból.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest