Új hozzászólás Aktív témák

• Nwis86

aktív tag

Szerintem iszonyat jól néznek ki ezek a házak, az a kéken világító táp meg szerelem első látásra! :)
    Amúgy évek óta új házat akarok venni, de olyan ami nekem tökéletes lenne nem létezik, átnéztem már 1000 félét, még a Thermaltake az ami a legközelebb áll ahhoz ami nekem kéne de az se olyan, így várok tovább!

Nekem valami olyasmi ház kéne mint a thermaltake view 31 tg és a be quiet dark base 700 keresztezése :D a lényeg hogy ne legyen batár nagy de kicsi se, max 50x50 cm, mindenképpen legyen benne 90 fokkal elforgatott vga hely, legyen alul a tápnál külön rekesz ami eltakarja a csunya kábeleket ( ezt nagyon hiányolom a viw 31tg-nél) fent férjen el 240 vagy 360 as radiátor meg a ház jobb oldalába 1 tartály + puma, eleje oldala üveg legyen, előre férjen be 3db 120as venti, a jobb oldala ne legyen üveg, egyre több háznál üveg minden oldal aminek semmi értelmét nem látom, csak drágít a házon és még a csunya hátsó kábelezés is látható, tényleg nem értem ezt, ilyet vennék akkor befóliáznám , de nem akarok ezzel plusz dolgozni ha már veszek 1 házat az legyen alapból jó ne keljen még alakítgatnom... szóval ez se tetszik a viw 31-nél, a be quiet viszont nem üveg elől és a szellőzése fent katasztrófa, hiába fér be jó nagy radiátor, a kivágás fent kb 1 db 120 asnak se elég...
    Bár nagyon más de a Thrmaltake core p3 is tetszik, de az meg kicsi, nem férne el rendesen a tartály csak a radiátorok elé ahogy a gyári képeken is van, de az meg nem tetszik, lehetne 1 picit szélesebb a ház és akkor elférne az alaplap és a radiátor közt úgy lenne szép, persze ott a p5 de az már feleslegesen batár nagy csunya... A cooler master h500p -be viszont kb megvan minden amit szeretnék, de számomra csunya a dizájnja azzal a körbe futó rácsos szarral az oldalán... olyan mint valami építkezés ami fel van állványozva :D szóval hiába az 1000 ház és jönnek folyamatosan az újabb típusok nem találok megfelelőt :O

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák