Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Rettenetesen bazári némelyik.
A fehér házikó viszont bejön."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
XuChi
addikt
Jó lenne már valami reform a PC házak terén. Évek óta ugyanaz az unalmas forma, elrendezés. Semmi ötletesség sehol. Ahol meg van, az meg 300K+ HUF.
-
törölt tag
200mm-es ventik miatt elég becsapós az aránya, elég masszívnak hat így. A többi csak "túl-gyönyörű-szép".
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
Szerintem a Phanteks az Enthoo Primo-val dobott egy olyan belső elrendezést és variálhatóságot, aminél sokkal több nem kell és az sok évvel ezelőtt volt. Rengeteg ház van már fordított elrendezéssel, vagy 2 kamrás kivitelben és van számos extravagáns forma is és nem 300K egyik sem.
Ugyanakkor ezek a CM házak megerősítik, hogy a legtöbben tényleg csak az RGB felé mozdulnak. Meg azt is, hogy nem véletlenül nem vettem CM terméket és nem is fogok.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
nagyúr
Az ilyen helyekre hétköznapi (olvasd: csiri-csáré LED világítás nélküli, sőt, plexi vagy üveg oldallap nélküli) házakat nem is visznek ki?
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Nekem is pont az jutott eszembe, hogy igencsak szomorú, mennyire rusnya szegény Cosmos, pláne hogy 10 éve ennyire elegáns és lenyűgöző volt
-
arn
félisten
fem oldallapot akarok! hihetetlenul beszukult a piac, ha nem a porosodo alkatreszeket akarod az uvegen keresztul bamulni... szeretnem mar lecserelni a define r4et, de vmi kicsit izgalmasabb kulso designnal. az r6 meg tok ugy nez ki, mint a mostani (meg vagy 10 eve minden define).
pl phanteks, vagy dark base 700 hazat szivesen vennek.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
aktív tag
-
komi77
senior tag
Én nem írnám le ennyire ezeket a CM házakat. Tényleg sok az rgb, de biztosan lesznek fém oldal lapos verziók is - legalább is remélem. Valami érthetetlen oknál fogva most ez a trendi. Hozzáteszem láttam már gusztusos nem lélegző-vibráló világítós házikót is ami tetszett. Az nem ilyen csillámfaszpóni hatást kelltett. Bízzunk benne, hogy ezek ez új házikók sem mind lesznek disco gömbök.
Szegény ember kézzel nőz.
-
ALBY
senior tag
Védőszemüveg használata kötelező
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
macilaci78
nagyúr
Én Jesus_Shaves-zel ellentétben azt akartam írni, hogy a mára elunt átlátszó, világító kuckók mezőnyében egy teli oldallapos, sötétben még irányfénynek sem elegendő házzal nagyot lehetne virítani!
És most bemutatjuk a forradalmian új, hihetetlen, teli oldallapos házunkat! Látja, mi van benne? Nem látja? Na látja!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
nagyúr
válasz macilaci78 #11 üzenetére
Bakker, meg kéne csinálni. Az biztos, hogy kitűnnénk a tömegből, ez lenne az egyedi, innovatív ház a csupa egykaptafára készülő mellett.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Reggie0
félisten
Kémény technológia
Béléses ház felkészül.[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
a fractal azert most is csinal olyan hazakat, de ha nem vmi retro designt akarsz (mert en tenyleg szeretem a letisztultsagot, de 10 ev utan illene azert valtoztatni - nem a core2 korszakban vagyunk mar), akkor nagy valasztek nincs a "menobb" hazaknal.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
exedoc
senior tag
Nekem nincs bajom az RGB-vel, inkább csak ezzel az erőltetett szivárvány újmeleghullám megvilágítással. Túl csiricsáré már nekem is, pedig én szeretem az RGB dolgokat. Sokkal inkább probléma a teljes testreszabhatóság hiánya.
-
total90
veterán
MasterCase SL600M eléggé must have
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
-
XuChi
addikt
Csak egy két ötlet aminek én tudnék örülni:
- Modulárisan, kábelé mentesen kivehető ventilátorok. Hot Swap rendszerrel!
- Moduláris Hot Swap Trayless HDD keretek, 2.5" + 3.5". Amik legyenek alap tartozékai a háznak és lehessen variálni, hogy éppen bal oldalt, jobb oldalt, előlap felé szeretnéd használni. A felszabadult oldalakra meg lehessen rakni ventiket, vagy LCD kijelzőket, stb stb
- Variálható alaplap tálcák, kivehetőek, variálhatóak és egy házba több gépet is lehessen beépíteni. 2xITX+ATX, 1xITX+1xMATX, EATX+ITX stb stb
- Tápot több helyre is lehessen tenni. Alulra, előre, felülre, oldalra. És akár 2+ tápot is lehessen berakni. A fent felsoroltak szerint csak pl SFX+ATX, ATX+ATX
- Legyen a nagyobb házak alaptartozéka a kerekek, amivel a szereléskori mozgatás megkönnyebül.
- Lehessen megválasztani, hogy az alaplap milyen irányban legyen a házban, pl ne hátrafelé menjen a lap hanem felfelé (ala Raven házak), vagy éppenséggel lefelé....
De még van egy két ötletem....
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
Magyarul ha lehetett volna "LED-mentes" változatot kapni fehérben, gondolom azt választottad volna.
Nem is lenne bajom ezzel az egésszel, ha a gyártók meghagynák a választás lehetőségét(nem a kikapcsolásra gondolok) a vásárlóknak ahelyett, hogy a tejútig futtatnák a LED-ipart. -
Kicsimix
őstag
H500m jöhet!
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
bambano
titán
szerencsére a cm gyárt rendes házakat is.
ezek meg jól mutatnak a világ túlvégénEgy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Dr. Akula
félisten
Olyan házat nem tudnak ezek se, amiben van 5.25"? Karácsonyfa az persze van...
-
-
XuChi
addikt
Majd ha lesz olyan modernizált ház, amiben annyi 5.25" és 3.5" hely lesz mint anno a Chiefhtec Bravo nagytoronyban, akkor kérlek szólj!
A korábbi felsorolásomból kimaradt a kivehető alaplap tálca mint "Fícsőr". Manapság azt is elhagyták. Pedig nagyon jó dolog lenne az is
A CM házakból ez volt a király, és ő az a mai napig is!
[ Szerkesztve ]
-
Amerigo57
őstag
válasz Geri Bátyó #4 üzenetére
" Szerintem a Phanteks az Enthoo Primo-val dobott egy olyan belső elrendezést és variálhatóságot, aminél sokkal több nem kell és az sok évvel ezelőtt volt. Rengeteg ház van már fordított elrendezéssel, vagy 2 kamrás kivitelben és van számos extravagáns forma is és nem 300K egyik sem. "
+ 1
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nap híre: Érkezik az Alien - Isolation folytatása
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Objektívek topikja
- Nyugodtan hátradőlhetsz, a hardverek megvárnak
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest