Hirdetés
- iPad topik
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Milyen DVD-írót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
Tudod mi a vicces? Én anno nagyon szerettem volna Intelt,de sajnos az anyagiag bele szóltak és a Sandy Bridge helyett lett az X6-os.(elötte egy 1 magos Athlon 3000+ majd 2 magos 4200+-o volt de már többre vágytam,mert tudtam ez kevés)Tudtam akkor,hogy az Intel komoly terméket tett le az asztalra.Jó nyílván kellett az is,hogy Glofo elcsússzon a banán héjon.Emlékszem haver akart egy olyan procit ami neked van.Eszem ágában nem volt,hogy le bezéljem róla.Támogattam és azt mondtam AMD-ként ezzel a 860-sal "sokáig" elleszel mert egy nagyon jó proci.Havernak kellett egy laptop Cad/Cam-re.Intel/Nv kombót ajánlottam,mert sajnos a Ryzen féle laptopok kanyarban sem voltak és nem is tudtam milyen áron jönnek.Örül neki és azt mondta el van vele.Én meg annak örülök,hogy Ő örül.Viszont én ősszel szeretném kipróbálni a Ryzen-t.Először 4/8-as 1400-as vagy 6/12-es 1600 megtársítva egy 470-es lappal amibe majd bele teszek jövőre egy Zen 2-öt,mert az lesz a nagyobb ugrás.Te meddig szeretnéd használni a legendádat?

Üdv.: Giii
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi