- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem vagyok szakértő a területen, de mivel most pariban vannak az Intellel, szerintem még pár generáció simán belefér lemaradás nélkül. Eddig is főleg a gyártástechnológia volt a gyenge láncszem, mert 28nm-en érthetően nem tudták tartani a lépést a 20 majd 14nm-es megoldásokkal szemben. Most sincsenek pariban, mert az Intel már hosszú évek óta 14nm-en van, míg az AMD még csak belekóstolt a Ryzennel a dologba.
Azt mondjuk nem tudom, hogy az új 12nm-es gyártás hogy viszonyul az Intel 14-eséhez. Sokat fog számítani, hogy mikor tud az Intel átállni teljesen a 10nm-re és erre mikor tud válaszolni az AMD a TSMC, Samsung, Global Foundries gyártók valamelyikével. Az architekturával nem lesz szerintem porblémájuk. Az most is jó és évről évre csak jobb lesz.
Én mondjuk hiányolom az alsó kategóriát az AMD-nél és a Mobil szegmensben is vannak lyukak. Kellene valami a Core M ellen és a Kaby Lake G ellen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Lexus, Toyota topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Kraz
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest