Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunnam
tag
Nem úgy volt, hogy bemutatnak 2 mini itx lapot Ryzen processzorokhoz? Vagy az csak később jön?
-
tibaimp
nagyúr
Kedves cikkíró:
Ez tényleg ilyen sok 9-es tartalmaz, vagy el van írva: "Az új alaplapok közül kiemelnénk az X2999E-ITX/AC modellt,"
Most olvasom még a cikket, de ezt egyből kiszúrtam
-
Tidus
addikt
Az a bányász gép!
Szó szerint libabőrös lettem. -
icp1970
senior tag
Az Asrock,szokásához híven jó virít.
-
Az X2999E-ITX/AC bitang kis lapocska lett!
-
Tomassy00
senior tag
Az a tenyérnyi lap az kegyetlen. Majdnem több cucc van rajta mint az ATX lapokon
-
Jók ezek a deszkák, ha lesz végre normális IGP-s APU, lehet átnyergelek STX-re!
-
komi77
senior tag
Én Asus fan vagyok, viszont elismerésem a lapok láttán. Egyre igényesebb motyókkal jelenik meg az Asrock, csak így tovább.
-
Az utóbbi években rendszeresen az Asrock-nál kötöttem ki, és mindig elégedett voltam velük. Felnőttek a többi gyártóhoz, sőt...
Az X299 taichi lap brutálisan néz ki. -
ceia
őstag
Nekem kifejezetten szimpatikus az Asrock, olcsón adnak jót. Eddig Gigabyte lapjaim voltak, azzal sem volt bajom, de a következő már Asrock lesz, persze mAtx, az integrált hang nálam kizárt és a külső is.
-
jacint78
addikt
-
Chp
őstag
-
Plexicushio
senior tag
Már kinézetre is kész gyönyör...
-
jacint78
addikt
Kár, hogy a csajról nincs több kép.
-
Chp
őstag
Egyre szimpatikusabb számomra az irány, amit az ASRock képvisel. Jövőhéten rendelem a sajátom, igaz, az "csak" egy H270M-ITX/ac lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest