Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunnam
tag
Nem úgy volt, hogy bemutatnak 2 mini itx lapot Ryzen processzorokhoz? Vagy az csak később jön?
-
tibaimp
nagyúr
Kedves cikkíró:
Ez tényleg ilyen sok 9-es tartalmaz, vagy el van írva: "Az új alaplapok közül kiemelnénk az X2999E-ITX/AC modellt,"
Most olvasom még a cikket, de ezt egyből kiszúrtam
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Tidus
addikt
Az a bányász gép!
Szó szerint libabőrös lettem. -
icp1970
senior tag
Az Asrock,szokásához híven jó virít.
-
Fred23
nagyúr
Az X2999E-ITX/AC bitang kis lapocska lett!
-
Tomassy00
senior tag
Az a tenyérnyi lap az kegyetlen. Majdnem több cucc van rajta mint az ATX lapokon
-
félisten
Jók ezek a deszkák, ha lesz végre normális IGP-s APU, lehet átnyergelek STX-re!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
komi77
senior tag
Én Asus fan vagyok, viszont elismerésem a lapok láttán. Egyre igényesebb motyókkal jelenik meg az Asrock, csak így tovább.
Szegény ember kézzel nőz.
-
addikt
Az utóbbi években rendszeresen az Asrock-nál kötöttem ki, és mindig elégedett voltam velük. Felnőttek a többi gyártóhoz, sőt...
Az X299 taichi lap brutálisan néz ki.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
ceia
őstag
Nekem kifejezetten szimpatikus az Asrock, olcsón adnak jót. Eddig Gigabyte lapjaim voltak, azzal sem volt bajom, de a következő már Asrock lesz, persze mAtx, az integrált hang nálam kizárt és a külső is.
it's more fun to compute
-
jacint78
addikt
-
Chp
őstag
-
Plexicushio
senior tag
Már kinézetre is kész gyönyör...
-
jacint78
addikt
Kár, hogy a csajról nincs több kép.
type your text here..
-
Chp
őstag
Egyre szimpatikusabb számomra az irány, amit az ASRock képvisel. Jövőhéten rendelem a sajátom, igaz, az "csak" egy H270M-ITX/ac lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest