- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
"...a másik pedig egy zártkörű bemutatóhelyiség..." - Ez volt az, amit a Gigabyte büszkén hirdetett, hogy "The invited guests will be given not only a panoramic view of the city, but also a unique insight into AORUS’ laptop design, past, present and future.", csak az időjárás miatt semmit nem lehetett látni, a nyilvános standnál meg elég jól el lehetett beszélgetni ezekről a témákról az AORUS-os munkatársakkal, igaz az kevésbé volt "VIP" környezet.
A szimulátor egyébként nem volt rossz, bár az a kb. 3 perc, amit adtak fejenként nem nagyon engedte átérezni az élményt.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
Pocok256
veterán
Sokáig szemeztem a márkával és nagyon nehezen döntöttem hoyg Alienware 13 vagy egy Aorus 14 legyen végül a ganracia szervízháttér és az összeszerelés minősége döntött. Állítólag Aorus gépeknél nagyon trehány ez a része. Ettől függetlenül nagyon szexik
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
félisten
Hű, azok az Aorus notik elég jól néznek ki: letisztult design, vékony káva, normális billentyűzet, korrekt hardver.
Nekem már a 14"-os is tökéletes lenne..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest