Új hozzászólás Aktív témák
-
"...a másik pedig egy zártkörű bemutatóhelyiség..." - Ez volt az, amit a Gigabyte büszkén hirdetett, hogy "The invited guests will be given not only a panoramic view of the city, but also a unique insight into AORUS’ laptop design, past, present and future.", csak az időjárás miatt semmit nem lehetett látni, a nyilvános standnál meg elég jól el lehetett beszélgetni ezekről a témákról az AORUS-os munkatársakkal, igaz az kevésbé volt "VIP" környezet.
A szimulátor egyébként nem volt rossz, bár az a kb. 3 perc, amit adtak fejenként nem nagyon engedte átérezni az élményt.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
Pocok256
veterán
Sokáig szemeztem a márkával és nagyon nehezen döntöttem hoyg Alienware 13 vagy egy Aorus 14 legyen végül a ganracia szervízháttér és az összeszerelés minősége döntött. Állítólag Aorus gépeknél nagyon trehány ez a része. Ettől függetlenül nagyon szexik
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
félisten
Hű, azok az Aorus notik elég jól néznek ki: letisztult design, vékony káva, normális billentyűzet, korrekt hardver.
Nekem már a 14"-os is tökéletes lenne..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Politika
- ArchiCAD és Artlantis topik
- BMW topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- E-roller topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,SSD,jó állapot,W11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest