- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
Ez nem súrolja az NDA sértés határát? Vagy csak én olvasok túl jól a sorok között?
Ha rosszmájú akarnék lenni, akkor úgyis értelmezhetem, hogy az első szériás kártyák között biztos lesz egy csomó selejt, amelyik nem bírja a feszültség/frekvencia váltásokat, de ne legyen igazam. Amúgy ehhez nem kell bonyolultabb kialakítás a betáp részen (plusz kondik)? Bocs, nem értek annyira hozzá. -
nubreed
veterán
Abu, azt meg tudod mondani, mert itt nagy kavar van az én fejemben is, hogy most lesz gddr5x -es rx 490 Polaris? Vagy a Polarisból az RX 480 lesz a csúcs, és ami ezután jön majd októberben már csak Vega lesz? Vagy az októberi (feltételezhetően) Vega rajt előtt lesz még valami az AMD-től az RX 480 után?
-
Peat;)
veterán
Azért ezt a 84%-ot közöljék a vásárlókkal is.

Értem én hogy titok. Nagyon sok minden titok. A vásárlókat bizonyára a titkok fogják vezérelni vásárlásnál...vagy nem?
De lássuk hogy jól sikerül a termék, azzal járna jól mindenki, tökmindegy melyik oldalon van. Bennem a speckók alapján felmerült hogy megint csak pofátlan áron fogok tudni vásárolni, mert az egyik ugyanazt megoldja kevesebből...de hát majd ha a titok kiderül akkor majd biztos ámulunk. Ne haragudj, de ha meglátom ezeket a sejtelmet keltő írásaidat, amelyek mindig egy irányúak ha pozitív és mindig egyirányúak ha negatív, akkor kinyílik a bicska. Az elmúlt évek alapján egyszerűen nem stílusos, finoman szólva. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AMD Radeon RX 9060 XT GAMING OC ICE 16GB(Bontatlan)
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha rosszmájú akarnék lenni, akkor úgyis értelmezhetem, hogy az első szériás kártyák között biztos lesz egy csomó selejt, amelyik nem bírja a feszültség/frekvencia váltásokat, de ne legyen igazam. Amúgy ehhez nem kell bonyolultabb kialakítás a betáp részen (plusz kondik)? Bocs, nem értek annyira hozzá.

De lássuk hogy jól sikerül a termék, azzal járna jól mindenki, tökmindegy melyik oldalon van. Bennem a speckók alapján felmerült hogy megint csak pofátlan áron fogok tudni vásárolni, mert az egyik ugyanazt megoldja kevesebből...de hát majd ha a titok kiderül akkor majd biztos ámulunk. Ne haragudj, de ha meglátom ezeket a sejtelmet keltő írásaidat, amelyek mindig egy irányúak ha pozitív és mindig egyirányúak ha negatív, akkor kinyílik a bicska. Az elmúlt évek alapján egyszerűen nem stílusos, finoman szólva.