- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels egyszavas válasza nem túl tartalmas...
A PCI-Express riser két változatban létezik, az egyszerűbb végül is egy szallagkábel, amelynek a két végén egy-egy PCI-Express csati van, az egyik vége pontosabban foglalat, abba megy a videókártya. Az alsó pedig az alaplap PCI-Express csatijába.
Van persze kártya formátumban is, itt feltehetően egy ilyet használtak:
-
kiezTe90
senior tag
Neharagudjatok tiszta hülye kérdés következik.
Nem vagyok otthon a gépek világában. Hogy lehet a videókártya állított? Hogy csatlakozik az alaplaphoz?
Bocsi mégegyszer, és köszi a válaszokat! -
hash99
senior tag
válasz
ImpersonatoR #5 üzenetére
Tudtommal kb semmit.
-
Xaels
félisten
Azért megnézném a VGA hőfokokat -
Ez a vga Raiser nagy divat de mennyi késleltetést ad hozza a történethez?
-
törölt tag
Szódával elmenne az ark, de a többi olyan vásáros-jajdeszíp, hátrébb meg van egy kompakvíz beépítve...
A 70 USD-s venti jól néz ki ezzel a kerettel, de biztos nem lesz kicsi a szélzaj amit produkál.Nem lenne egy életre szóló befektetés, egyik kiállított termék sem.
-
Biztos én vagyok csak hülye az áramlástanhoz, de mi a fenéért jó, ha széles és nagy tartókat rakunk a ventillátor légáramába? Zajforrás és ront a hatásfokon.
-
törölt tag
Ehh... Ez a New Ark ez megint triggerelte nálam az "építsünk újra vizet" receptorokat... Nagyon el tudnám képzelni az asztalon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest