Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
válasz
atidzsiforc #6 üzenetére
Borderlands: The Pre-Sequel
-
atidzsiforc
őstag
melyik jatek ment mikor ez a foto keszult a geprol? vmelyik borderlands?
-
mekker
őstag
Valamivel ki kell tűnni a tömegből. Lényegében Steam van PC-re, Big Picture mode van PC-re, Steam OS van PC-re, mini-ITX van PC-n. A kényelmi funkcióit a másik 2-3 konzol szintén tudja (kontroller, nappalis gép, kis doboz, multimédia). Kb. csak a kontroller, meg a Steam-hype teszi egyedivé.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én továbbra sem tudom elképzelni, hogy az az érintőpados kontroller a valóságban hogy használható. Nem tudom mi a gond a normál analóg karokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android játékok topikja
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest