- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Számos standon iszonyat rosszak a fényviszonyok, túl kevés vagy totál rossz irányú a megvilágítás, plusz tömeg van, nem férsz oda a cuccokhoz stb. A komolyabb külföldi szájtok 2-3 emberrel mennek ki, akiből az egyikük egy fotós nagyon komoly felszereléssel, több objektívvel, nagy vakukkal stb. Nekünk erre nem futja, mi kis ország kis cége vagyunk ennél jóval alacsonyabb költségvetéssel. Ennyit tudunk kihozni a saját gépeinkkel készített fotókból még annak ellenére is, hogy idén - különböző úton-módon és nem a teljes időtartamra, de - ketten is kijutottunk a kiállításra.
#.mf: köszönöm, igen, pontosan úgy van, ahogyan leírtad, jól látod a helyzetet, nem egyszerű a tudósítás, még otthoni segítséggel sem.
ja, és az ebben az anyagban szereplő fotó nem is saját, hanem a hivatalos sajtóanyagból van....
-
zsolt501
nagyúr
Akkor sem értem, hogy miért kell ilyen fotót feltenni amin pl. alig kivehető a termék adatai.
Nem hinném hogy ezt nem lehetett volna rendesen megoldani, mivel pár külföldi oldalt megnéztem, és ott azért kicsit a minőségre többet adtak a fotóknál. ha több nem lehet, de legalább a minőség lehetett volna jobb. -
.mf
veterán
Eszem azt a gyárkapunyi pofácskádat
Mondd csak, voltál-e már kiállításon beszámolókat írni és fotózni?
5 nap, ha jól számolom, 28 hír különböző eseményekről, helyszínekről. Napi majd' 6 beszámoló, amihez az eseményen is részt kell venni, oda kell menni (néha nem a kiállítás területén van egy-egy sajtótájékoztató), végigállni a sort, hogy a PR-osokat és a termékmenedzsereket ki tudd faggatni, a sok marketing-maszlagból és bullshitből a lényeget kihámozni, a sort kivárni, hogy valahogy a tömegben a cuccost te is le tudd rendesen fényképezni, megírni a beszámoló szövegét, kiválogatni-szerkeszteni a képeket, összerakni-feltenni a cikket. Mindezt egyedül. Én inkább emelem kalapom Eszter előtt. Nem kis munka ez -
zsolt501
nagyúr
Jövőre ha lehet kérni, akkor a fotók minőségére és mennyiségére is lehetne gyúrni, mert sok elég gyengére sikeredett.
-
vittorio7
őstag
Kíváncsi lettem volna rá élőben is.
"Microsoft pedig bejelentette operációs rendszerének ingyenességét a 9 hüvelyk alatti mobil eszközökre"
Nocsak-nocsak.
-
kirukris
tag
A microsoft bejelentéséről valahogy lemaradtam :s
Melyik nap volt? -
alevan
őstag
Ezen a képen olyan, mint egy kínai vásár (rendezett, szines, de kínai).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest