Új hozzászólás Aktív témák
-
v-paci
aktív tag
válasz
Madárember #26 üzenetére
Jópofa tényleg, de ha pontosak azok az adatok a corsair oldalán, akkor térfogatra nagyobb mint egy carbide 540, ami mindennek nevezhető csak kicsinek nem...
380T: 450*365*440
540 : 415*332*458 -
Lycanthrope
csendes tag
Mondanám, hogy a Graphite 380T milyen jó kis lan ház, (és persze az is) csak ez a kultúra mára erősen kihalóban van... Igaz el is vinné a varázsát, ha nem több tíz kilós gépet és CRT monitort kell cipelni.
Érdekes ez a táp sípolás. Az összes korábbi noname tápom (elektronikus zaj szempontjából) csöndben volt, aztán most itt a Corsair CX430-em ami bekapcsolva csöndes, de kikapcsolt állapotban folyamatosan sípol. Nem visít, de az én fülem pont elég érzékeny ahhoz, hogy csendes tevékenységeknél (olvasás, alvás) zavarjon.
Minden este áramtalaníthatok, másnap meg vissza...
-
bambano
titán
ez a 380t mindig eszembe fog jutni, mikor a 30 kilós szerverházat cuccolom...
-
kpal
nagyúr
Tetszenek ,de tápok belsejében milyen gyártó van ?
Nekem régi TX650 van és van éppen 1 év gari még az 5ből ,amíg bírja ez marad .
-
meci77
tag
Ez a 380t valami csoda! És 240-es radi is elfér benne.
Nagyon bejövős!
Sajna a hátuljáról-belsejéből még nem találtam képet...
Azt lehet tudni, hogy milyen hosszú VGA fér el benne? -
Because
őstag
jajj itt tök cuki az air240: [link]
-
BlackSoft
addikt
Jöhetne egy Obsidian 1000D is
-
Dani_kp
addikt
Az a 380T nagyon bejön, csak egy kicsit tömzsinek tűnik, szívesen megnézném élőbe. Kár az ára miatt...
-
sing1ep1ayer
őstag
Úgy látom a Corsair a 600T sarkainak lecsapdosásával feltalálta a Stacker 830-at.
Nem mintha a 780T nem tetszene (bár a 600-as jobban bejön), csak erős a hasonlóság. A kisebbek viszont nem tűnnek koppintásnak és szintén pofásak; tűkön ülve várom a tesztet.
-
-
törölt tag
a tápokért kár már egy ideje sajnos, de azok a házak igazán pofásak lettek
-
-
XuChi
addikt
Nekem Be Quiet dark power pro 10 550w van és nem vonyít egyáltalán. Fsp belsős !!
-
jacint78
addikt
Nem lesz brutál halk, ha más nem is, az emi szűrő tuti, hogy zengi a hálózati frekit, de nem hallottad azt az üvöltést.. Brutális volt, először ki is léptem a játékból, azért raktam a gépbe, mert az enyém megdöglött, aztán belefletkeztem, hogy a vonyítós táp van benne és játszottam vele sokáig utána. Végülis túlélte és megy a mai napig a gazdájánál, de a mostani S6 700W nem vonyít és kicsit jobban bízok benne.
-
-
vinibali
őstag
ez a Graphite 780T fekete-pirosban nagyon pofás!
-
-
Vajon maradt a HXi belseje CWT vagy itt is rombolnak az imidzsen...
Ezen szinten elvarhato lenneegy minosegi ugras, gondolom Seasonic nem lesz, az csak az AX-é
Bezzeg anno... Az egész paletta Seasonic volt, CX, VX, HX, TX ...mára meg Great Wall is....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest