Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Megnéztem a Computex oldalát, Június 4-8, ezek szerint vége van. Rákerestem Temash termékekre, tabletekre stb... és semmi. Inteles egy csomó van. Haswell is...
Google se adott ki semmit a Quanta és a Gigabyte megoldásán kívül.
Szóval azthittem már tudnak promótálni pár kézzelfogható cuccot, mert a CES-en ígéretes volt. (Ha jól emlékszem ott demóztak gépeket...)
-
Ren Hoek
veterán
és kész ennyi? Vége is?
Kajak két Temash tabletet hozott az AMD? Hát ez elég gyász... Arra számítottam, hogy legalább 3-4 hibrid és tablet közül lehet majd szemezgetni...két A4-esen kívül én egy darab A6-ost se láttam...
Ez most csalódás
... -
Ren Hoek
veterán
Reméljük lesznek végre jó zsíros Temash Tabletek

Asian gépekről se feledkezzünk persze, aztán szép fotókat lőjetek a kis hamvas barackokról

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez most csalódás