- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas1985
tag
hát ez az ár még úgyis jó szerintem ha uro lesz belőle, de majd meglátjuk, eddig nem akartam tabletet de ezzel az árral egyre szimpatikusabb a dolog.
-
Tudtam, hogy MTK
,remélhetőleg itthon is jó árral indít
mint a FonePad
-
A 8gb-s modell az jó ár lenne ha itthon is ennyi volna,de mire ideér az 40k körül lesz
-
banhammer
veterán
Miért sajnálja belőle az Asus a HSDPA modemet?
-
The Exiled
tag
Már nem azért, de a 16 gb-os 7" gép ezért az árért mindenképp best buy. Ha ugyan ennyiért átjön forintban akkor mindenképp veszek egyet. Perpill ilyen áron csak a Concorde Tab Speed tud vele versenyezni, De emelett ott van a név, a +2 mag, meg a kétszer annyi tárhely. ( ha adó, szállítás, stb rájön, és a 8bg-s modell fog 35 ezer forintba fájni még akkor is bestbuy)
-
Joci42
tag
Az fHD 10-en windowst is lehetne futtatni?
-
prolad
addikt
A kisebbik elég jó árral rendelkezik ezért a tudásért.A nagy se rossz (2gb ram,hurrá).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Computexen mutatkozott be a héthüvelykes MeMO Pad HD 7 és tízhüvelykes MeMO Pad FHD 10.
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest