Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas1985
tag
hát ez az ár még úgyis jó szerintem ha uro lesz belőle, de majd meglátjuk, eddig nem akartam tabletet de ezzel az árral egyre szimpatikusabb a dolog.
-
Graphics
Jómunkásember
Tudtam, hogy MTK
,remélhetőleg itthon is jó árral indít
mint a FonePad
-
A 8gb-s modell az jó ár lenne ha itthon is ennyi volna,de mire ideér az 40k körül lesz
-
banhammer
veterán
Miért sajnálja belőle az Asus a HSDPA modemet?
-
The Exiled
tag
Már nem azért, de a 16 gb-os 7" gép ezért az árért mindenképp best buy. Ha ugyan ennyiért átjön forintban akkor mindenképp veszek egyet. Perpill ilyen áron csak a Concorde Tab Speed tud vele versenyezni, De emelett ott van a név, a +2 mag, meg a kétszer annyi tárhely. ( ha adó, szállítás, stb rájön, és a 8bg-s modell fog 35 ezer forintba fájni még akkor is bestbuy)
-
Joci42
tag
Az fHD 10-en windowst is lehetne futtatni?
-
prolad
addikt
A kisebbik elég jó árral rendelkezik ezért a tudásért.A nagy se rossz (2gb ram,hurrá).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő