Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Jelenleg az egyetlen dolog amit "meg kell venni" az egy EC adapter kb 15k-ért. Ezzel kell alapvetően versenyeznie a CPU+LAP+RAM kombinációdnak értelemszerűen minimum egy olyan teljesítményt nyújtva, mint a notebook-od.
Házat, tárhelyet, direkt nem írtam, mert ha igazságos akarok lenni, akkor azok mindkét megoldásban szerepelhetnek. (Más kérdés, hogy reálisan, az előbbinél ezek opciós tételek, míg az utóbbinál kötelező.)
Szerintem egyértelműen bukta a külön gép költségvetése...
-
TESCO-Zsömle
titán
Az integrált bőven jó az emberek 99%-ának.
Ezzel nem értek egyet. 1%-ból nem élnének meg a hangkártyákkal foglalkozó cégek...
A notiba nagyobb SSD kell, ha a játékokat is arra akarod telepíteni...
Nem kell nagyobb SSD. Én most egy 256-ost használok, minden erre van telepítve és tökéletesen elég. Ha nem lenne fent 20 játék, a 128-as is elég lenne. 160GB a játékok mappa.
A subnotival van versenyben, azt a szintet kell hoznia...
Miért is? Ki akarna venni egy asztali gépet, ami semmivel se tud többet a notijánál, csak van benne nagyobb VGA?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest