- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetee(tm)
aktív tag
Szép és igényes cucc majdnem mindegyik Fractal Design termék.
-
Gorcsev
tag
Azt hiszem megtaláltam a nekem tetsző HTPC házat.
-
Srodney
senior tag
válasz
macilaci78 #5 üzenetére
ez eléggé relatív,de ha már lehet akkr maga választ az ember nem pedig ilyet...
-
marcias
őstag
Én csak a Core 1000-et ismerem, és annak a kategórián belüli minősége szerintem tökre megfelelő. Egyedül azt hiányolom, hogy nem adták még ki az USB3-as változatát.
-
banhammer
veterán
Az Integra R2 tápoknak elfogadható áruk van.
-
tome.jr
addikt
Remélem javítják az új szériában az Arc sorozatnál tapasztalható hullámos tetőrácsot
-
OC
őstag
A topic szétoffolása helyett utoljára, mindenkinek: köszi!
Hogy on is legyek...
#12 Gerisz:
Oldallapok nélkül én is tapasztaltam, hogy kicsit "könnyed mozgású" a Define XL és az R3 is.
Viszont sem lógó szegecset nem láttam, sem összeszerelt gépnél nem okozott még gondot, mert oldallapokkal masszív.Ettől sokkal keserűbb tapasztalat volt pl. a HAF-X, aminél a lekerülő oldallap majd "kiflibe ugrott" és összeszerelve sem volt túl bizalomgerjesztő a felépítmény.
(Pedig a GTX580 quad SLi többert érdemelt volna az EVGA-ban...) -
Gerisz
addikt
Én nagyon szeretem az Arc házamat, de az összeszerelése ratyi. A szegecsek úgy lógnak, hogy ha leveszem az oldallapot simán megmozgatom a házat előre-hátra, a gyártó válasza meg az volt, hogy nem tudnak vele mit tenni.
Legalább kicserélhetnék -
-=MrLF=-
senior tag
"A kisebbik variánsba, a Node 304-be legfeljebb microATX alaplap rakható"
ITX lesz az két bővítőhellyel. -
franc0
őstag
Nem HTPC userként, szerintem hülyeség. Én évente ha kétszer használnám az ODD-t, de akkor is próbálom elkerülni valahogy. 20. századi idejétmúlt dolog.
De ha már muszáj, akkor vegyen az ember 1 darab külső ODD-t. Az jó a NAS-odhoz, laptopodhoz, asztali gépedhez, mindenhez. Ennél nincs racionálisabb megoldás.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ez a node 304 tényleg tetszetős és okos darab.
ODD: 3 éve csak rendszertelepítésre használom, bár egy éve arra sem, amióta van 4 gigás pendriveom
-
Dany007
veterán
Nekem is van, de már megbántam, hogy terveztem bele...
Csak porfogó... Mivel valami spéci előlapot terveztem neki, ezért az még a mai napig se készült elMagát a meghajtót talán 2 éve nem használtam. Biosban le is van tiltva hogy ne zavarjon be sehogyan sem.
Pedig jó lett volna, mert feelinges... beállítottam, hogy vez.nélküli bill 1-1 gombnyomására jöjjön ki és be a tálca
Ami tök jó lenne de akkoris fölösleges.
Mostanában épp azon gondolkozom, hogy mit tegyek a helyére? Valami design-os dolog kéne az előlapi kivágásba.Persze ettől függetlenül szokás kérdése az egész. Ha valaki még használ DvD-t, esetleg BD lemezen keresztül nézi a filmeket akkor nyilván kell.
De pl archiválásra már nem éri meg se DvD-t se BD lemezt használni. Fajlagosan nézve egy meze HDD / külső HDD sokkal gazdaságosabb, praktikusabb, egyszerűbb.szerk.: off
-
OC
őstag
Kösz!
-
xxSanchez
őstag
Nekem nagyon tetszik, sokkal jobban bejönnek mint az ilyen agyontuningolt házak.
-
jocek91
aktív tag
Szépek, a toronyháznál olyan corsair után érzetem van, de most ez a trend ahogy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Hobby rádiós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged