Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hogy a formatervet nyúlták azt pont lesajnálom, ha olcsóbb lesz de minőségben még számomra elfogadható akkor simán megveszem. ez az egész új kategória dolog is teljesen rendben van, szükség is volt már rá legalábbis szerintem, az apple megcsinálta, aztán mennek utána. segáz, ha olcsóbb lesz akkor simán jó
de könyörgöm a fellengzős nagyarccos reklámokat miért kell átvenni?

-
.mf
veterán
"Ez az intelligens TDP dolog tetszik, eddig hogy nem jutott eszükbe?"
Eddig is volt, csak nem ilyen agresszíven. Már a Core2-nél is tapasztaltam, hogy akkuról kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik, mint tápról, tehát valószínűleg a proci és a chipset feszültségét is még valamennyivel csökkentette az EIST-n felül is.
XP alatt pedig már régóta csináltam EIST-s gépeken, hogy RMClock-kal az akkus max szorzót és az ahhoz tartozó feszültséget alacsonyabbra állítottam - jó pár fokot, és hosszú perceket (akár félórát, órát is) jelentett. W7-hez nem tudom, van-e ilyen eszköz, a notim még xp-s, így nem kerestem.
---
Ultrabook, hát... inkább legyen 2,5-3cm vastag, de legyen rajta megfelelő számú port és egy méretes akku, s legyen azért valamelyest strapabíró is. A kétmagos ULV/CULV procikkal a teljesítmény rég elfogadható, az SSD meg dob is rajta.
Atom: szánalmas, hogy még most se fejlesztik tovább az Atomot teljesítményileg. Megkapja az új gen az alacsonyabb csíkszélességet és a 3D kapuelektródákat, oszt' ennyi volt a fejlesztés, teljesítményileg marad ugyanaz, ami: egy kupac ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Warships
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fogyjunk le!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest