Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Ez az intelligens TDP dolog tetszik, eddig hogy nem jutott eszükbe?"
Eddig is volt, csak nem ilyen agresszíven. Már a Core2-nél is tapasztaltam, hogy akkuról kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik, mint tápról, tehát valószínűleg a proci és a chipset feszültségét is még valamennyivel csökkentette az EIST-n felül is.
XP alatt pedig már régóta csináltam EIST-s gépeken, hogy RMClock-kal az akkus max szorzót és az ahhoz tartozó feszültséget alacsonyabbra állítottam - jó pár fokot, és hosszú perceket (akár félórát, órát is) jelentett. W7-hez nem tudom, van-e ilyen eszköz, a notim még xp-s, így nem kerestem.
---
Ultrabook, hát... inkább legyen 2,5-3cm vastag, de legyen rajta megfelelő számú port és egy méretes akku, s legyen azért valamelyest strapabíró is. A kétmagos ULV/CULV procikkal a teljesítmény rég elfogadható, az SSD meg dob is rajta.
Atom: szánalmas, hogy még most se fejlesztik tovább az Atomot teljesítményileg. Megkapja az új gen az alacsonyabb csíkszélességet és a 3D kapuelektródákat, oszt' ennyi volt a fejlesztés, teljesítményileg marad ugyanaz, ami: egy kupac ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest