Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Ez az intelligens TDP dolog tetszik, eddig hogy nem jutott eszükbe?"
Eddig is volt, csak nem ilyen agresszíven. Már a Core2-nél is tapasztaltam, hogy akkuról kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik, mint tápról, tehát valószínűleg a proci és a chipset feszültségét is még valamennyivel csökkentette az EIST-n felül is.
XP alatt pedig már régóta csináltam EIST-s gépeken, hogy RMClock-kal az akkus max szorzót és az ahhoz tartozó feszültséget alacsonyabbra állítottam - jó pár fokot, és hosszú perceket (akár félórát, órát is) jelentett. W7-hez nem tudom, van-e ilyen eszköz, a notim még xp-s, így nem kerestem.
---
Ultrabook, hát... inkább legyen 2,5-3cm vastag, de legyen rajta megfelelő számú port és egy méretes akku, s legyen azért valamelyest strapabíró is. A kétmagos ULV/CULV procikkal a teljesítmény rég elfogadható, az SSD meg dob is rajta.
Atom: szánalmas, hogy még most se fejlesztik tovább az Atomot teljesítményileg. Megkapja az új gen az alacsonyabb csíkszélességet és a 3D kapuelektródákat, oszt' ennyi volt a fejlesztés, teljesítményileg marad ugyanaz, ami: egy kupac ...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi