Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Ez az intelligens TDP dolog tetszik, eddig hogy nem jutott eszükbe?"
Eddig is volt, csak nem ilyen agresszíven. Már a Core2-nél is tapasztaltam, hogy akkuról kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik, mint tápról, tehát valószínűleg a proci és a chipset feszültségét is még valamennyivel csökkentette az EIST-n felül is.
XP alatt pedig már régóta csináltam EIST-s gépeken, hogy RMClock-kal az akkus max szorzót és az ahhoz tartozó feszültséget alacsonyabbra állítottam - jó pár fokot, és hosszú perceket (akár félórát, órát is) jelentett. W7-hez nem tudom, van-e ilyen eszköz, a notim még xp-s, így nem kerestem.
---
Ultrabook, hát... inkább legyen 2,5-3cm vastag, de legyen rajta megfelelő számú port és egy méretes akku, s legyen azért valamelyest strapabíró is. A kétmagos ULV/CULV procikkal a teljesítmény rég elfogadható, az SSD meg dob is rajta.
Atom: szánalmas, hogy még most se fejlesztik tovább az Atomot teljesítményileg. Megkapja az új gen az alacsonyabb csíkszélességet és a 3D kapuelektródákat, oszt' ennyi volt a fejlesztés, teljesítményileg marad ugyanaz, ami: egy kupac ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Filmvilág
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest