Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
válasz
Runner_fxr #303 üzenetére
"káddugó"
-
válasz
(ÉN)közPONT #312 üzenetére
Lehet elfogadnám egy éjszakára, káddugó ide vagy oda, de barátnőnek biztos nem kéne egy ilyen.
Bár van ami a káddugónál is visszataszítóbb, az pedig a rakéta csöcs.Néha találkozni olyannal, az tényleg kegyetlen ronda tud lenni. Most azt inkább nem linkelem be, de akit érdekel nézzen utána.
-
Hun'reeth
őstag
FIC és AMD holtverseny
és persze Nvidiaők hárman a legbájosabbak szerintem
De egyiket se rúgnám le magamról....
-
Findzs
addikt
átnéztem és meghoztam egy nehéz döntés mert minden lány szép
az nvidiás viszont kiemelkedik közülük, jöhetne még kép rólade elég szoros a verseny ahogy néztem amd vs nvidia között fog eldőlni pedig az nvidiás csajok egyértelműen szebbek
azt gyanítom, hogy itt már nem is a csajokra hanem magára a márkára szavaznak sokan
beindultak az amd fanok -
[-HERO-]
senior tag
Hát az Nvidias kiscsaj magasan viszi a pálmát szerintem!
-
kariad
senior tag
Nálam nincs kivétel hátulról előre mindegyik
-
edward2
addikt
válasz
Hatalmas káddugód lehet, mert szerintem ezek bőven felérnek egy normál káddugó 3-4xesével.
-
ló úr
őstag
válasz
+1
Ez már az undorító kategória
-
-
nuke7
veterán
válasz
(ÉN)közPONT #279 üzenetére
-
KAMELOT
titán
válasz
(ÉN)közPONT #298 üzenetére
Ennek a csajnak van plasztika de csak olyan ,hogy pont jó legyen a melle!
Én is a természetes melleket szeretem az ami pont a tenyérbe belémegy!(#299) blackrulz: Úgy mondjuk én is vennék táskát!
-
KAMELOT
titán
válasz
-
emmm
őstag
Első ránézésre is az nVidia csaj a legjobb.
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Runner_fxr #280 üzenetére
Ne a korát nézd..hanem a méreteit XDDD
-
Nertpaelg
tag
Na az Intelnél is szét kéne nézni pedofilok után...
Nvidia még a legjobb, és nem a márka miatt, hanem mert a többi arc eléggé papírzacskós, már elnézést. -
LW
őstag
"3 G.Skill bal oldali lányka"
Te észrevetted és szerintem a legszebb. -
BobChemistry
őstag
KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT pecsét hol marad?
-
Kriza
őstag
Jeee! Ozone csaj
-
Kriza
őstag
válasz
Menthirist #200 üzenetére
Azaz! Az ozonos csaj a jobb oldali. Messze veri a többit szerintem is. Szemüvegben még jobb!
A cicin lévő tetkó alapján egyértelműen beazonosítható.
Kár volt mellé a másik csaj. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #271 üzenetére
nekem speciel az összes közül az nv csaj tetszik, de az nagyon.... mondjuk ez a vásárlásban nem befolyásolna, de azért a stand körül elég sokat bámészkodtam volna
-
Ezek a leányzók nemcsak szépek, de gazdagok is. Európába túristaként a szebbek (mivelhogy gazdagokat kifogják) jutnak el. Én pl. Párizsban láttam igen sok szép keleti nőt. A szakadt gatyás, tornacipős randa pasijuk meg lazán otthagyott előttem a sorban 5000 eurót hogy vegyen a kedvesének egy táskát.
Szóval ha ilyen szépségeket akartok látni, akkor nem kell keletre menni. Elég elmenni Párizsba, pl. a Les Halles bevásárlóközpontba és lehet szemeket legeltetni. (na és egy halom pénzt elverni...) -
lastflight
csendes tag
válasz
Motion_Blur #271 üzenetére
Igen, egyet kell, hogy értsek veled!
Bár számomra érthetetlen dolog ez, ha tényleg AMD és NVIDIA fanság áll a szavazatok mögött!
-
Diego2002
tag
Annak örülök, hogy az igazi szépség FIC-s lány jelenleg a 4. helyen áll, és csupán a nagy gyártók (Nvidia, AMD, Intel - vajon miért ezek?) előzik meg.
-
válasz
Ez már túlérett!
Kezd megfonnyadni!
-
Kriza
őstag
Ozone! Utcahosszal! Természetesen nem az üvegszemű. Egyértelmű!
A dobogóra felállhat mellé a Fic és a Hitachi is.
A legaranyosabb arcot viszont az AMD-s csaj vágja, így övé a különdíj! -
andras87
tag
1. AMD
2. NVIDIA
3. HITACHI
4. ECSSzemélyes vélemény persze...
Ja és az NVIDIÁ-s csaj nem azért a második mert kedvelem a márkát ilyen ügyekben csak szigorúan szépség alapján döntök...
Ja és még kiegészíteném a FIC-el...[ Módosította: Ndruu ]
-
KAMELOT
titán
ilyen nunnákat küldhetnének nekem is!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
lastflight #270 üzenetére
a kockák ilyenkor se látnak tovább az envidia vs. áemdé témánál
-
lastflight
csendes tag
Hitachi-s hölgyre szavaztam
, bár nagyon meglepett az eddigi gyengécske részeredménye
.
-
edward2
addikt
válasz
Motion_Blur #267 üzenetére
Wow én is rá szavaztam nem is értem miért áll ilyen szarul. Legkorrektebb csaj.
-
Motion_Blur
félisten
Hitachi-s leányzóra ment egy voks, nálam egyértelműen nyert ezzel a képpel: [link]
-
-
villamos
őstag
Hmm. Egy kis szubjektív verseny... 103 -as busz nőnemű felhozatala, reggel háromnegyed hétkor, vs. eme ázsiai csajok. A 103 -as nyert mellbedobással, és némi orrhosszal.
Az a legfőbb gond ezekkel az ázsiai leányzókkal, hogy úgy néznek ki, mintha valaki kicsi korukban arconcsapta volna őket egy lapáttal.
-
GIJoe
addikt
Jók az ázsiai csajok, csak full prém mind...
-
Findzs
addikt
mindegy lenne melyik, mert nekem a gyengéim ezek a csajok
ha én lettem volna kint tuti megszúrok vagy 2-3-4-5-6-7-8 -atna majd átböngészem őket és ha már csak 1 -et lehet bejelölni kiválasztok majd 1 -et
ha lehetne mindet jelölném -
DonToni
aktív tag
Egyértelmű, hogy az nVidiás cica a legszebb....
-
Zso2
őstag
válasz
SchDerGrosse #213 üzenetére
Neked meg mi bajod a női nemmel?
Szerintem itt többen úgy vagyunk,hogy az csak +,ha van az alaplapokon kívül is mit nézni egy ilyen kiállításon.. Milyen prostikról beszélsz, neked mindenki prosti, aki promóciós munkát vállal be? Akkor biztos az összes Cora-s Tesco-s, stb...csoki- sajtkóstolós lányka egy nagy ribnc -
GML
őstag
Nagyon gonosz lennék, ha megkérdezném, hogy a hostessek közül melyik aki lánynak is született?
A világ azon részén már nem lehetsz semmiben sem biztos...
-
válasz
yakuza.tora #125 üzenetére
Linkeljem?
-
Hát nemtudom..nem bukom a keletiekre.
-
he7edik.
addikt
Muszáj választani?
-
Löncsi
őstag
válasz
Hát igen, milyen jó lenne egy csomó mély-depressziós lánykát látni a standokon.
-
BiP
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #244 üzenetére
"ilyedek"
Gonoszkodjak? Áááá, inkább mégsem. -
oxox
addikt
amd
-
kisza25
félisten
a hsz-eket olvasgatva látom másoknak is elég egyformák ezek a lányok, hát nekem is, ahhoz képest, hogy ezek válogatott lányok(több, mint 2milliárd ázsiai van)...milyenek lehetnek az átlagosak, vagy a rondák
-
vazzz
őstag
Sunáznám mindet...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł #246 üzenetére
igen, nekem is az jutott szembe
-
sirály12
őstag
[http://www.youtube.com/watch?v=BkzaxzDFiNw&t=3m07s]
3:07-től az a két arctic-es csajszi nagyon ott van. Ezek tényleg szépek. -
bambano
titán
melyik vallásban megengedett a bigámia?
bár a két anyós... -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
- = Zk = - #245 üzenetére
Nem nem, az hiányozna. Ég és föld a kettő, és a mostani az "ég"
Na ez a csajos kivétel, hidd el
de erre otta totyikunk, mérnem ott dumálunk? -
- = Zk = -
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł #244 üzenetére
Én "bántom", mivel nem tudom azt mondani, hogy "tisztelet a kivételnek"...Sry. Nem találkoztam még olyannal, majd ha lesz, megemlítem!
de mellesleg örülök az asszonyodhoz, ugye nem az aki volt anno? -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
- = Zk = - #242 üzenetére
Ne bántsd a szőkéket.
A mostani csajom is szőke. Két nyelvvizsgája van meg ilyenek. És nem eszperantóból. És természetes, tehát reggel smink nélkül látom, nem ilyedek meg. Bár szerintem nem is láttam még kisminkelve. -
Szerintem is a FIC-es csaj a legjobb, szolid de szép nagyon.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł #241 üzenetére
pedig lenne. van/volt(?) egy magyar csaj aki Japánban(?) dolgozik, mint modell. ha jól emlékszem nagy sikere van/volt(?)...
én olyat "vinnék" ki, akinek esze is van, és a szépsége természetes. szőkéket alapból nem. egy csinos, mosolygós barna -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
- = Zk = - #240 üzenetére
Ki kéne vinni egy két igazán szép magyar csajt. Lenne sikere szerintem.
Bár nem a vágottszeműeknél az biztos -
- = Zk = -
félisten
...mind. az összes.
de én azért hiányoltam egy "mindegyik" gombot is
(#239) Ł-IceRocK-Ł
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
AMD Powa!
-
Rayyy
senior tag
Mér', ez nem ugyanaz a csaj sokszor átöltöztetve?
-
Ezek bizony kislányok,nem nők.Amúgy a kontaktlencse nagyon befigyel a 90%-uknál.Főleg a fejhallgatós leányzónál lehet kiszúrni nagyon.Amúgy FIC
-
marositech
senior tag
Legalább nyugtázom, hogy nekem is hasonló ízlésem van mint a többieknek.
Bár nem nagyon kamázom ezeket a keleti lányokat...de mégis az nVidia...nicccceeee. -
frame>24
addikt
válasz
Menthirist #206 üzenetére
Ezen a videón de röhögtem (10:31-től).
Legközelebb már az lesz, hogy a csajszik négykézláb, hátul letámasztott kézzel terpesztenek, és alul be van borotválva egy ASUS, vagy AMD, vagy mittudomén logo... -
ész ventura
aktív tag
Párban is lehet őket kérni?
Mégiscsak dual időszak jött el a processzoroknél és a VGA-knál is
AMúgy nem nagyon tudok dönteni. ECS csajokba "szerelmes" lettem.
Hármasban szép az élet! -
Dany007
veterán
Azért durva, hogy mennyire megegyezik az ízlésem a többséggel
Több csaj is van, ami simán befutó lehetne, de valamiért nekem az NV-s jött be a legjobban -
Honnan
csendes tag
Wundershöns..
-
fkenny
senior tag
Anno volt a "Csúcsformában" című filmben egy olyan megnyilatkozás a kínaiakról hogy mind ugyan olyan
De teccetősek
-
tetrix
tag
ha többet imádkozunk gyakrabban lesz ilyen 'bő-képes' rovat
-
ZEN1TH
őstag
Majd valami olvasottsági adatot, vagy a szavazók számát publikálhatnátok vasárnap. Kíváncsi vagyok
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Godefroy #201 üzenetére
vagy ha nem is hazai de legalább jorópai legyen. sajnos kultúrában teljesen más dolgok elfogadottak itt is és ott is.
a böfögés, fingás, szájban turkálás, nem fürdök, stb totál megszokott. kivéve japóknál!!! na ők az egy szem kivétel. ők adnak az ilyesmire is. ülj le 10 ázsiaival reggelizni és 10 másodpercen belül meg tudod mondani h melyik a japán és melyik vmi más -
eladohardver
őstag
LoL
De azé jók a csajok -
gabo9201
senior tag
Nekem az AMD-s és az Nvidiás csaj jön be a legjobban
A szavazat az AMD-re ment, de csak azért, mert nekik kevesebb vanAz Intel viszont nem tudom, hol szedte össze a lányait
Egyébként azok a matricás megoldások milyen gagyin hatnak
-
-
VIBO
őstag
ezek a matricák nagyon igényesek rajtuk
hitcsira ment egy vote
-
SchDerGrosse
tag
Őszintén nem tudom mit keresnek ezek a ribancok egy ilyen helyen.
Ha underage kóreai prostituáltakra vágyom, akkor bordélyházba megyek, nem a computexre.
Ne keverjük már a cutting edge technológiát meg a nőket, mert baj lesz belőle.
-
Alg
veterán
Lassan az ilyen rendezvényekre is 16-os karika kell
Komolyan, külön verseny van már a gyártók között, ki tud kevesebb ruhát tenni a csajokra a jóízlés (?) határain belül.Erotika kiállításon mikor lesz okostelefon-bemutató?
-
Godefroy
senior tag
válasz
Menthirist #208 üzenetére
pl. Mondjuk ezeknek a lányoknak a 600 cmm a felső határ nem bírnak többet
Valahogy rájuk nézve mindig pedofilia jut eszembe, pedig ismerek pár ázsia leányt de egy darabig nagyon fiatalok aztán hirtelen átváltanak öreg kinézetbe és ugy maradnak életük végéig.
Mindenestre, ha itt eg yetlen europai csaj lettv olna, valószínüleg mindenki azt fotózza, akárhogy nézett volna ki. -
-
Godefroy
senior tag
válasz
Menthirist #203 üzenetére
Hát valahogy el kell adni azt a tápegységet
-
-
atti_2010
nagyúr
válasz
A mai világban sokan sokkal többet is kénytelenek elviselni mint egy érőltéttett mosoly, ők a boldogtalanok boldogabb csapatába tartoznak, van akit napjában többször erőszakolnak meg és még kénytelen mosolyogni is.
-
Alg
veterán
szavaztam egyet a szolid FIC-kisasszonyra...
-
válasz
Godefroy #201 üzenetére
persze, meg európai szemnek ez totál más, mint egy ázsiainak... én pl alig tudok különbséget tenni köztük, de vannak japán ismerőseim, ők is gyakran ugyanígy vannak velünk...
sajna a felsorolt "feature"-öket magyar lányoktól is ugyanúgy látom (illetve csak tőlük, mert nem adatik meg gyakran, hogy külföldi lányokkal üljek egy asztalnál)
azért valahogy nekem akkor is visszás, amikor egy csaj pózol, pucsít, vagy tánccal próbál hangsúlyozni mondjuk egy tápegységet
-
ló úr
őstag
válasz
Jó ez a videó,én is végignéztem.Azért az Apaceres csajok se semmik
-
Godefroy
senior tag
Nem tudom... ezek a gyereklányok.
Értem én hogy ez egy fiatalokinak is szánt rendezvény de a 12 éves kinézetű műcsőcsű keletiek nagyon bizarok számomra.
Aki már látott ilyeneket közelről tudja jól áll nekik a távolság.
Anno volt szerencsém jó pár napot együtt tölteni az Epox csajokkal, mutatós érdekes volt 5 méterről közelről csúnya, böfögtek az asztalnál néha alulról is jött belőlük a gáz.Szóval nem voltak nyerők, maradok a hazai felhozatalnál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest