Hirdetés
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Godefroy #201 üzenetére
persze, meg európai szemnek ez totál más, mint egy ázsiainak... én pl alig tudok különbséget tenni köztük, de vannak japán ismerőseim, ők is gyakran ugyanígy vannak velünk...
sajna a felsorolt "feature"-öket magyar lányoktól is ugyanúgy látom (illetve csak tőlük, mert nem adatik meg gyakran, hogy külföldi lányokkal üljek egy asztalnál)
azért valahogy nekem akkor is visszás, amikor egy csaj pózol, pucsít, vagy tánccal próbál hangsúlyozni mondjuk egy tápegységet
-
válasz
atti_2010 #198 üzenetére
nem az a lényeg, hanem az, hogy ha egy 12 órás műszakban folyamatosan mosolyognia kell valakinek, meg az arcába tolják a kamerát, akkor irritáló számomra, hogy nem bírja, de csak kikényszerít egyet... mármint sajnálom a csajt, nem a csaj viselkedése az irritáló, hanem az, hogy muszáj mosolyognia még ekkor is... a reklámokban legalább nem látod azt, amikor harcol azért a mosolyért...
amúgy 5:15-nél a csaj toplistás eddig nálam
-
egyébként valahogy nem tudom komolyan venni azt (youtube videó az ecs standjáról), hogy két csaj táncol, miközben hátul meg a harmadik nő promó szövege... annyira idegen a kettő egymástól nekem, hogy hihetetlen...
no meg egész nap mosolyogni... biztos őszinte
-
az a FIC csajszi nagyon bejön
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest