- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Godefroy #201 üzenetére
persze, meg európai szemnek ez totál más, mint egy ázsiainak... én pl alig tudok különbséget tenni köztük, de vannak japán ismerőseim, ők is gyakran ugyanígy vannak velünk...
sajna a felsorolt "feature"-öket magyar lányoktól is ugyanúgy látom (illetve csak tőlük, mert nem adatik meg gyakran, hogy külföldi lányokkal üljek egy asztalnál)
azért valahogy nekem akkor is visszás, amikor egy csaj pózol, pucsít, vagy tánccal próbál hangsúlyozni mondjuk egy tápegységet
-
válasz
atti_2010 #198 üzenetére
nem az a lényeg, hanem az, hogy ha egy 12 órás műszakban folyamatosan mosolyognia kell valakinek, meg az arcába tolják a kamerát, akkor irritáló számomra, hogy nem bírja, de csak kikényszerít egyet... mármint sajnálom a csajt, nem a csaj viselkedése az irritáló, hanem az, hogy muszáj mosolyognia még ekkor is... a reklámokban legalább nem látod azt, amikor harcol azért a mosolyért...
amúgy 5:15-nél a csaj toplistás eddig nálam
-
egyébként valahogy nem tudom komolyan venni azt (youtube videó az ecs standjáról), hogy két csaj táncol, miközben hátul meg a harmadik nő promó szövege... annyira idegen a kettő egymástól nekem, hogy hihetetlen...
no meg egész nap mosolyogni... biztos őszinte
-
az a FIC csajszi nagyon bejön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest