Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
InVino86
aktív tag
Egy tuningos EVGA-t elfogadnék
( mármint az EVGA helyét tuningolva
) -
DriderG
tag
A Novell is vitt ki SuSE standot? Érdekes... Biztos sikerül majd a nagy vindózgémereket, vagy törzsgyökeres Mac felhasználókat Linuxra szoktatni!
Egyébként jó látni, hogy a Linux is megjelenik valamilyen formában, hogy a nyílt rendszereket is reklámozzák. -
Háááát a végén a lányok
)Kis ázsia súúnák , olyan kis törékenyek, 20 kilósak vaságyastól, de azért el lehetne kapni 1-2 közülük

-
BiP
nagyúr
Tudnám, hogy ezeket a nyominger ruhákat ki találja ki?! Az ázsiai ízlés vagy a kocka mérnökök ízlése produkálja ezeket a fényes,csillogó vagy fodros-bogyros kreációkat ?
Amúgy szerintem nem rondák. Vannak szépek, és kevésbé szépek a fényképeken, de rondát nem nagyon találtam. -
haly
őstag
Az ázsiai sunik többsége nekem sem jön be.. Nem hiába mondják, hogy a magyar lányok a legszebbek.
-
Kemény élet ez, amikor Eszterencs posztolja a csajokról a cikket

-
echterion
nagyúr
A cikk nem hozott túlságosan lázba, bezzeg a kiscsajok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vasinger!
nagyúr
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem az utolsó oldal kötötte le legjobban a figyelmem.

-
bacsis
Közösségépítő
Valami ilyesmire gondoltam de még régebbi beszámoló volna az igazi
-
bacsis
Közösségépítő
Azért de kíváncsi lennék egy 20 évvel ezelőtti Computex-re, hogy vajon mekkora lehetett, mik voltak kiállítva, akkor is villogtak már a csajok a termékek mellett?
-
P00By
nagyúr
Hmm. Köszi!

-
-
Himym
senior tag
Memória gyártok nem mutogattak valamit Kingston-on kívül?
Am összevetőleg nem jött semmi "újdonság".

-
toldy
őstag
Nem úgy volt hogy most egy harmadik fél is prezentálja termékeit amiket vga piacra szán?
Úgymond visszatérő márka, róluk lehet tudni valamit?( a gond az hogy nem emlékszem a nevükre )
-
Geri9159
tag
válasz
eszterencs
üzenetére
Oké köszi várom már!

-
b.bone
senior tag
Valahogy annyira szánalmas, ahhogy ott áll szegény lány az alaplappal a kezében. Szomorú ,hogy erre van kereslet.
Nem mintha nem szeretném a csinos lányokat, csak valahogy nem tetszik ez az egész. Magam sem tudom megmagyrázni miért. Tényleg csak a szánalmas szó jut rá eszembe. Ez van.

-
-
DopeBob
addikt
Nem rossz, de a "Lányok" részből lehetett volna egy kicsit több

-
ronson
őstag
Ezekre a képekre vártam.
-
Geri9159
tag
Gigabyte mit mutat be vagy ök ott sincsenek mert eddig nem találtam róla cikket.
csaabz: A magyar csajokat én is jobban csipem
. -
tzsolesz
nagyúr
Neeeeee, kínozzzatooooook már.

Azok az ázsiai csajok, jajj, anyááááááám, ők a gyengéim. Az EVGA-s néniket akarom.

Az Asus tudja mitől döglenek a kockák.
(#2) csaabz

(#4) bigz

-
csaabz
őstag
Ezek az azsiai lanyok nekem nem jonnek be...

-
McClane
aktív tag
Heló!
"Nem teljesen ide vág, csak egy érdekesség, amit az egyik kiállítócsarnok előterében találtunk, angol leírás is volt mellette, ha valaki kíváncsi rá."
A mellékelt link nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog zephyrus g15 4K kijelző
- ASUS ROG Flow X13 GAMER GV301QC-K6082T 13.4"120Hz Touch/3K Ryzen9 5900H 16/1TB SSD RTX3050, Üzletből
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
( mármint az EVGA helyét tuningolva
)
Egyébként jó látni, hogy a Linux is megjelenik valamilyen formában, hogy a nyílt rendszereket is reklámozzák.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)