Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
Miért drága??? 300 dollár... ez agyonveri bármely popcorn vagy dvico médialejátszót (hogy csak azokat említsük amik érdemben képesek hd lejászása is és megfelelő támogatásuk), miközben sokkal többre képes (olyan codeket lejátszót használsz amit kedved van), és pcnek is teljeskörű, miközben médiacenternek is használható, letöltőgépnek....továbbá jobban felszerelt. Jó ár ez.
-
válasz
cousin333 #15 üzenetére
Sima desktopnál engem sem érdekelne ennyire a méret, egy falra rakott LCD TV mellé szánt HTPC-nél viszont már egészen más a helyzet: egy ilyen apróság tulajdonképpen befér a fal meg a TV közé, a falikonzolra, teljesítmény terén meg nincs többre szükség, mint amit ez tud.
-
cousin333
addikt
Én is elgondolkodtam már párszor egy Apple Minin. De mindig visszafogott a ráció, nevezetesen: megéri-e a komoly felárat az, hogy ennyire kicsi legyen a gép? Egy iMac más tészta, mert ott legalább minden egyben van, sokkal kevesebb kábel kell, de ennél nem hagyhatsz ki semmit. És mindig arra jutottam, hogy a Mini és a Stacker között van még néhány méretbeli lépcsőfok, és inkább a hardver teljesítményét növelem, mintsem a méretet csökkentsem extrém módon.
-
Borgi
aktív tag
hi
szerintem ez egy életképes elgondolás, a 300 dodo pedig nem drága ha itthon is ennyit kell érte leszurkolni. gyakorlatilag mindenre elég tud lenni és mellette pici, és keveset fogyaszt. azért nópár game-t is el fog futtatni az a 9400-as. nyilván nem HD felbontáson 16x od AA meg AF mellett de bármely alapabb notit elver game-ban igaz ez nem hordozható.
üdv,
Borgi -
.mf
veterán
Kisebb az a dzsumbuj, mint amekkorának látszik: ha jobban megnézed, a kábelek még kötegelőkkel együtt vannak berakva mögé. Úgy látom, hogy 2 usb, 1 dvi, 1 hangkimenet valamint 2 külső táp madzaga van csak ott, aminél az én gépemen is több van
Más: Jól látom, az Atom-szídás az új divat?
-
Mi bajotok van? Divat szidni az Atomot? Ez a legerősebb Atom, a kétmnagos 330... már szinte mindenre be lehet vetni. Az ION-nal pedig HD-re is simán jó, úgyhogy nincs ezzel semmi baj. Ilyen pici platformtól ne várjunk Crysis 25 FPS-t.
-
tome.jr
addikt
Nagyon igényes és ígéretes megoldás.
A kártyaolvasónak külön dícséret, viszont az optikai meghajtó nem csak alapgépből, de a kiegészítőkből is hiányzik.
-
WilliamGhost
tag
jó ez nagyon... tuti lesz rá vevő!
-
Killing
addikt
Miért kellett elbaszni az Atommal?
Mindenbe ezt kell rakni? -
-
Vitus
őstag
Nagyon lehangoló az a kábeldzsumbuj mögötte erre kitalálhatnának már valamit.
-
Hm, egész jól hangzik, de igencsak drága. Szépnek szép, igazán mutatós. Az Ion is rendben van főleg a kétmagos Atommal. Bár tudom, hogy lejárt lemez, de akkor már inkább építek magamnak valami pofásabbat AMD-re alapozva még akkor is, ha pár Wattal többet cumizik ki a hálózatból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- SSD kibeszélő
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP 840 G8 Workstation dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest