Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Régen (DOS-WIN95-98 korszakban) nagyon szerettem a C&C és RA játékokat. Sokat toltuk őket multiban is és egyedül is a gép ellen. A legtöbb játékban single részt addig játszottam amíg rá nem jöttem hogy a legnehezebb fokozaton is hogy lehet megnyerni az adott pályát vagy az adott feladatot elérni. Számát nem tudom hogy összesen hány órát-napot-hetet töltöttem el minden egyes résszel az évek során. Eléggé hozzám nőttek. Kíváncsian vártam az újabb részeket is, de amiket az elmúlt néhány évben kiadtak ilyen neveken azok számomra már nem voltak méltóak a név viselésére. Talán mert ezeket már konzolokra is tervezték kiadni. Más koncepció, más célközönség, látványos gyors akció és a startégiai-management rész teljes háttérbe szorítása. Én személy szerint már el is feletem ezt a sorozatot úgy ahogy van mert számomra az utóbbi részek egytől-egyig sajnos borzalom kategóriába estek.
-
Tomcat
őstag
Nem úgy volt hogy nem is lesz több C&C játék? Vagy legalábbis egy jó darabig nem adnak ki. Ha jól emlékszem tavalyi hír volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest