Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Megmondom őszintén, nekem már a Generals sem tetszett, helyette inkább az Act of War nevű cuccot választottam, aminek legalább történetileg is volt színvonala, multiban meg egész újszerű volt. Szóval utoljára a Tiberian Sun volt, amit élveztem (bár sok dolog már abban sem tetszett, a kedvencem a sima originál C&C), de a C&C3, a RA3 számomra már annyira gagyi, hogy a 4-et még ha warezolnék, sem nézném meg. És tanulva a RA3 hibámból akkor sem fogom megvenni, ha 1000 forint, mert inkább eliszom, vagy hajtogatok belőle kishajót.
Hogy a konzolos dolog miatt van-e, azt nem tudom, de akár ez is lehet. Én azt látom, hogy minimális kivételtől eltekintve az RTS/TBS stílus sekélyesedik és visszafejlődik függetlenül attól, hogy az adott cím multiplatform-e or not.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest