Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- eGPU tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Megmondom őszintén, nekem már a Generals sem tetszett, helyette inkább az Act of War nevű cuccot választottam, aminek legalább történetileg is volt színvonala, multiban meg egész újszerű volt. Szóval utoljára a Tiberian Sun volt, amit élveztem (bár sok dolog már abban sem tetszett, a kedvencem a sima originál C&C), de a C&C3, a RA3 számomra már annyira gagyi, hogy a 4-et még ha warezolnék, sem nézném meg. És tanulva a RA3 hibámból akkor sem fogom megvenni, ha 1000 forint, mert inkább eliszom, vagy hajtogatok belőle kishajót.
Hogy a konzolos dolog miatt van-e, azt nem tudom, de akár ez is lehet. Én azt látom, hogy minimális kivételtől eltekintve az RTS/TBS stílus sekélyesedik és visszafejlődik függetlenül attól, hogy az adott cím multiplatform-e or not.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- További aktív témák...
- Synology RT6600AX Router
- Eladó Acer Nitro 16 AMD Ryzen 7 8845HS, RTX 4070 130W 8Gb, 16Gb DDR5, 1TB M.2 SSD, 2560x1600 165hz
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 1 hét próbagarival! -
- Hibátlan, újszerű Corsair RM750x (2021) 80+ Gold full moduláris tápegység - Még 59 hó bolti gari! -
- Nvidia Quadro FX570
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest