- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Apple MacBook
- AMD FX
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Fujifilm X
- Projektor topic
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Megmondom őszintén, nekem már a Generals sem tetszett, helyette inkább az Act of War nevű cuccot választottam, aminek legalább történetileg is volt színvonala, multiban meg egész újszerű volt. Szóval utoljára a Tiberian Sun volt, amit élveztem (bár sok dolog már abban sem tetszett, a kedvencem a sima originál C&C), de a C&C3, a RA3 számomra már annyira gagyi, hogy a 4-et még ha warezolnék, sem nézném meg. És tanulva a RA3 hibámból akkor sem fogom megvenni, ha 1000 forint, mert inkább eliszom, vagy hajtogatok belőle kishajót.
Hogy a konzolos dolog miatt van-e, azt nem tudom, de akár ez is lehet. Én azt látom, hogy minimális kivételtől eltekintve az RTS/TBS stílus sekélyesedik és visszafejlődik függetlenül attól, hogy az adott cím multiplatform-e or not.
Én a C&C 4 Steam demot szedtem le hogy kipróbáljam és már az elég volt ahhoz hogy eldöntsem ez már nem az amit vártam.
-
Archer
őstag
Az EA-nél olyan nagy nevek vannak, mint a C&C, NFS, LoTR, Godfather és az utóbbi időben egyikből sem tud valami igazán ütőset alkotni. Mondjuk ha törölték akkor már komoly gond lehetett vele, még az általuk nem túl magasra tett mércét sem ütötte meg.
-
Morden24
nagyúr
Régen (DOS-WIN95-98 korszakban) nagyon szerettem a C&C és RA játékokat. Sokat toltuk őket multiban is és egyedül is a gép ellen. A legtöbb játékban single részt addig játszottam amíg rá nem jöttem hogy a legnehezebb fokozaton is hogy lehet megnyerni az adott pályát vagy az adott feladatot elérni. Számát nem tudom hogy összesen hány órát-napot-hetet töltöttem el minden egyes résszel az évek során. Eléggé hozzám nőttek. Kíváncsian vártam az újabb részeket is, de amiket az elmúlt néhány évben kiadtak ilyen neveken azok számomra már nem voltak méltóak a név viselésére. Talán mert ezeket már konzolokra is tervezték kiadni. Más koncepció, más célközönség, látványos gyors akció és a startégiai-management rész teljes háttérbe szorítása. Én személy szerint már el is feletem ezt a sorozatot úgy ahogy van mert számomra az utóbbi részek egytől-egyig sajnos borzalom kategóriába estek.
Megmondom őszintén, nekem már a Generals sem tetszett, helyette inkább az Act of War nevű cuccot választottam, aminek legalább történetileg is volt színvonala, multiban meg egész újszerű volt. Szóval utoljára a Tiberian Sun volt, amit élveztem (bár sok dolog már abban sem tetszett, a kedvencem a sima originál C&C), de a C&C3, a RA3 számomra már annyira gagyi, hogy a 4-et még ha warezolnék, sem nézném meg. És tanulva a RA3 hibámból akkor sem fogom megvenni, ha 1000 forint, mert inkább eliszom, vagy hajtogatok belőle kishajót.
Hogy a konzolos dolog miatt van-e, azt nem tudom, de akár ez is lehet. Én azt látom, hogy minimális kivételtől eltekintve az RTS/TBS stílus sekélyesedik és visszafejlődik függetlenül attól, hogy az adott cím multiplatform-e or not.
-
Tomcat
őstag
Régen (DOS-WIN95-98 korszakban) nagyon szerettem a C&C és RA játékokat. Sokat toltuk őket multiban is és egyedül is a gép ellen. A legtöbb játékban single részt addig játszottam amíg rá nem jöttem hogy a legnehezebb fokozaton is hogy lehet megnyerni az adott pályát vagy az adott feladatot elérni. Számát nem tudom hogy összesen hány órát-napot-hetet töltöttem el minden egyes résszel az évek során. Eléggé hozzám nőttek. Kíváncsian vártam az újabb részeket is, de amiket az elmúlt néhány évben kiadtak ilyen neveken azok számomra már nem voltak méltóak a név viselésére. Talán mert ezeket már konzolokra is tervezték kiadni. Más koncepció, más célközönség, látványos gyors akció és a startégiai-management rész teljes háttérbe szorítása. Én személy szerint már el is feletem ezt a sorozatot úgy ahogy van mert számomra az utóbbi részek egytől-egyig sajnos borzalom kategóriába estek.
-
errorcode06
őstag
-
Gergello
addikt
Ilyesmi témában (mech arena harc) volt valamilyen film is, nem emlékszik valaki a címére?
-
Nagyon szeretem a C&C sorozatot. Kár, hogy a 3 után nem folytatták

-
SzlobiG
félisten
nah, rálesek erre a CnC 4-re.
Nem ér annyit se, nagyon fos...
-
Morden24
nagyúr
Ne tedd
Hidd el, nem éri meg 
Még szerencse hogy csak 2k huf-ért vettem. Egyszer felraktam, 5 perc játék után töröltem
Számomra hihetelen nagy csalódás volt az egész...Én így voltam a RA3+kieggel. Megvettem Steamen, mivel akartam már valami új stratégiát, és úgy gondoltam, hogy annyira nem lehet szar, hogy ne tudjak vele elszórakozni. Hát de, annyira szar

-
errorcode06
őstag
Ne tedd
Hidd el, nem éri meg 
Még szerencse hogy csak 2k huf-ért vettem. Egyszer felraktam, 5 perc játék után töröltem
Számomra hihetelen nagy csalódás volt az egész... -
- = Zk = -
félisten
-
kapeti07
senior tag
A régi C&C és a RED ALERT 1 felturbózott graffal. Hmmm
Erre én is vevő lennék

-
Rydero
csendes tag
Szívesen kipróbáltam volna.
-
Necroman_Mk2
őstag
Nagy kár, hogy így elcseszték a franchise-t... Ez a 4-ik rész eléggé fura lett. (Olyannyira, hogy még mindíg csak videókról ismerem. Valahogy nem tudom elképzelni a C&C játékokat MCV és köré felhúzott bázis nélkül.)
Tényleg felújíthatnák a régi részeket mondjuk a 3-ik rész grafikájával... Meg a Red Alert-ek is megkaphatnák a RA3 grafikáját. "Second decade edition"...
Én nyomtam anno a bétával, és tetszett ez az új, felpörgetett koncepció - DE szigorúan csak multiban. De állítólag a Single rész is ezt alkalmazta, s ez (+ a rajongók szerint gyenge történet) lett a veszte...
Ez az Online részt sajnálom, mert egy klasszikus, bázisépítős alapokon nyugvó, free-2-play modellű C&C MMO-t simán el tudnék képzelni. (Már csak azért is, mert ez talán az egyetlen erős PC gyökerekkel rendelkező EA franchise, amiből még nem csináltak Play4Free változatot.)
-
iMaverick
addikt
Nagy kár, hogy így elcseszték a franchise-t... Ez a 4-ik rész eléggé fura lett. (Olyannyira, hogy még mindíg csak videókról ismerem. Valahogy nem tudom elképzelni a C&C játékokat MCV és köré felhúzott bázis nélkül.)
Tényleg felújíthatnák a régi részeket mondjuk a 3-ik rész grafikájával... Meg a Red Alert-ek is megkaphatnák a RA3 grafikáját. "Second decade edition"...
-
Gengi
senior tag
Pedig ebben a világban több potenciál van ,mint egy Twilight... Nekem a régi koncepció nagyon tetszett. A tiberian Sun-t nem is rég toltam végig újra. A Generálsot is nagyon imádtam és azt a MMO-FPS változatot is nagyon vártam
.... -
Morden24
nagyúr
Az egész franchise több rész óta egy szemétdomb, szóval hajjdenagyonsajnálom.
-
GoldenJ
tag
Talán jobb is így.
-
SzlobiG
félisten
Én nem bánom...az előző rész a twilight egy nagy bukás volt gondolom arra épült volna ez is ilyen aréna szinten. Hozzák vissza a régi részeket felspékelve.

-
Isti2
aktív tag
-
Tomcat
őstag
Nem úgy volt hogy nem is lesz több C&C játék? Vagy legalábbis egy jó darabig nem adnak ki. Ha jól emlékszem tavalyi hír volt.
-
Angel1981
veterán
-
Isti2
aktív tag
Kár érte :-(
Jónak tűnt.
Gondolom a C&C 4 "fogadtatása" miatt törölték.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Apple MacBook
- AMD FX
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Új Motorola G06 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Precision 3490 Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 500 ADA 4GB Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hidd el, nem éri meg