Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Megmondom őszintén, nekem már a Generals sem tetszett, helyette inkább az Act of War nevű cuccot választottam, aminek legalább történetileg is volt színvonala, multiban meg egész újszerű volt. Szóval utoljára a Tiberian Sun volt, amit élveztem (bár sok dolog már abban sem tetszett, a kedvencem a sima originál C&C), de a C&C3, a RA3 számomra már annyira gagyi, hogy a 4-et még ha warezolnék, sem nézném meg. És tanulva a RA3 hibámból akkor sem fogom megvenni, ha 1000 forint, mert inkább eliszom, vagy hajtogatok belőle kishajót.
Hogy a konzolos dolog miatt van-e, azt nem tudom, de akár ez is lehet. Én azt látom, hogy minimális kivételtől eltekintve az RTS/TBS stílus sekélyesedik és visszafejlődik függetlenül attól, hogy az adott cím multiplatform-e or not.
-
Morden24
nagyúr
válasz
errorcode06
üzenetére
Én így voltam a RA3+kieggel. Megvettem Steamen, mivel akartam már valami új stratégiát, és úgy gondoltam, hogy annyira nem lehet szar, hogy ne tudjak vele elszórakozni. Hát de, annyira szar

-
Morden24
nagyúr
Az egész franchise több rész óta egy szemétdomb, szóval hajjdenagyonsajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Filmgyűjtés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Lightyear - befektetési app
- Milyen NAS-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automobilista 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest