Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Teljesen mindegy, hogy minek nevezik.
Felháborítónak érzem, hogy megveszek valamit Xezerért, és utána ők meghatározzák azt, hogy én bizony csak egy aktív netes kapcsolat mellett tudok játszani?
Notebook?
Elcsesződött net?
Ja, vagy bocs, szentségtörés: nincsen netem?Ez egy suttyó dolog. Tőlem úgy ütlegelik a warezosokat, ahogy akarják, de így csak azok szopnak, akik megvásárolták, mert a warezos max. anyázik egyet, és letörli (feltételezve, hogy nem lesz krekk már az egészre a megjelenés előtt fél évvel).
AZ EA amúgy is élen jár a hülyeségben, lásd Spore. Nekem is kellett már írnom, hogy ugyan adjanak már még egy installálási lehetőséget, mert voltam akkora bunkó állat, hogy megvettem a játékot plusz a két kiegjét. Hihetetlen.Cagm^c: Aki itt nyavajog az mind el is árulta magát, hogy warezol
Ezt én speciel kikérem magamnak.
Ez olyan megoldás, mint amikor egy nagyobb boltot felkameráznak.
Csakhogy a kamera működéséről nem a vásárlónak kell gondoskodnia, illetve fizetni érte sem neki kell, valamint ha véletlenül elromlik, attól még megveheti a kenyerét.
daa-raa: Teljesen igazad van, ennek ellenére valahol felháborít, hogy azok miatt, akik nem fizetnek, de élvezik a terméket én szopok, aki fizet, és bonyolultabbá válik az élete. Persze erre lehetne mondani, hogy jóvanvazze' akkor én is warezolok, csak azt meg nem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GF66 gamer laptop - i7-11800H, RTX 3070, 32GB RAM, 1TB SSD, Win11
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo Miix 520 i5-8250U / 8 GB RAM / 256 GB / Windows 11 / EU bill
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i3-7G I 8GB I 128SSD + 1TB I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256gb - Törött kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest