- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Teljesen mindegy, hogy minek nevezik.
Felháborítónak érzem, hogy megveszek valamit Xezerért, és utána ők meghatározzák azt, hogy én bizony csak egy aktív netes kapcsolat mellett tudok játszani?
Notebook?
Elcsesződött net?
Ja, vagy bocs, szentségtörés: nincsen netem?Ez egy suttyó dolog. Tőlem úgy ütlegelik a warezosokat, ahogy akarják, de így csak azok szopnak, akik megvásárolták, mert a warezos max. anyázik egyet, és letörli (feltételezve, hogy nem lesz krekk már az egészre a megjelenés előtt fél évvel).
AZ EA amúgy is élen jár a hülyeségben, lásd Spore. Nekem is kellett már írnom, hogy ugyan adjanak már még egy installálási lehetőséget, mert voltam akkora bunkó állat, hogy megvettem a játékot plusz a két kiegjét. Hihetetlen.Cagm^c: Aki itt nyavajog az mind el is árulta magát, hogy warezol
Ezt én speciel kikérem magamnak.
Ez olyan megoldás, mint amikor egy nagyobb boltot felkameráznak.
Csakhogy a kamera működéséről nem a vásárlónak kell gondoskodnia, illetve fizetni érte sem neki kell, valamint ha véletlenül elromlik, attól még megveheti a kenyerét.
daa-raa: Teljesen igazad van, ennek ellenére valahol felháborít, hogy azok miatt, akik nem fizetnek, de élvezik a terméket én szopok, aki fizet, és bonyolultabbá válik az élete. Persze erre lehetne mondani, hogy jóvanvazze' akkor én is warezolok, csak azt meg nem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 7
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest