Új hozzászólás Aktív témák
-
"Csakhogy a kamera működéséről nem a vásárlónak kell gondoskodnia, illetve fizetni érte sem neki kell, valamint ha véletlenül elromlik, attól még megveheti a kenyerét."
Hát ki fizet érte? Szerinted a Tesco tulajdonosa majd saját zsebből fizeti a biztonsági rendszereket? Kőkeményen bele vannak építve ezek a költségek az árucikkek áraiba.
Egyébként nekem sem tetszik ez a megoldás, mert én még akár 10 év múlva is előveszem kedvenc játékaimat, és ennyi idő után már tuti nem tartják fel azt az infrastruktúrát, ami ellen őrzi az eredetiséget. És e miatt nem is fogom megvenni a C&C4-et, az tuti. Bár valszeg amúgy sem játszanék vele, mert szerintem ez a sorozat max kattintásversenynek nevezhető, de stratégiának biztos nem.
-
RI/OS
addikt
Ez miért felháborító? Ha megveszed, annak tudatában veszed meg, hogy netkapcsolat kell hozzá. Nem utólag derül ki...
Az más kérdés, hogy faszság.
Azt hiszik biztos hogy azért nem fogy az NFS se mert mindenki warezol, az nem esik le nekik, hogy ha egy üres cd-t gurigatok a szobában az jobb szórakozás, mint az a talicska szar
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Netfone
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...