- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen TV-t vegyek?
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Dell notebook topic
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Tőlem jöhet, de találjanak vissza a helyes útra, és kicsit nézzenek meg pár modern kori stratégiai játékot, pl. a szerintem két legjobbat a Company of Heroest, és a Supreme Commandert. Kb ez a két játék az amiket igazi stratégiai játéknak tartok most. Az RA3 ezekhez képest számomra egy arcade kis "valami". Jó volna ha a C&C4 nem egy grafikailag turbózott valami lenne, hanem egy igazi újító játék. És nem valami arcade rettenet, ami még mindig arról szól ki gyárt gyorsabban nagyobb sereget. És jó lenne valamit visszahozni a régi hangulatból is szerintem. Valahogy ez a kicsit meseszerű RA3 grafika nekem nagyon nem jött már be. Úgy, hogy remélem ezúttal megerőltetik magukat és valóban sikerül egy olyan játékot kiadniuk ami minden szinten felveszi a mai modernebb stratégiai gammákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest