- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Én el tudnám képzelni igen. Változik a világ, változik minden, miért ne újíthatnának végre? Egyszerűen elszalad a világ a játékaik mellett. Se grafikában se játékmenetben nem tudják tartani a lépést a konkurenciával. A Generals volt a kiugrási kísérletük ami szerintem nagyon ütős játék volt, és manapság ha továbbvinnék azokat az elképzelések, ötvözve más játékok újításaival, akkor egy újabb best-seller játékuk lehetne. Én pl. összegyúrnám a CoH -al ami jelenleg a kedvenc strat gammám, és ami átértelmezte az egész képem a stratégiai játékokról. Szerintem eszeveszett jó játék lehetne egy ilyen Generals2.
-
Quent1n
senior tag
A Generals inkább kaphatna egy folytatást. Megérdemelné, mert szerintem a leginkább stratégiai játékuk mind a mai napig. Sokat játszottam vele és hangulatban is nagyon bejött. Hasonló játék az Act of War volt amivel szintén sokat játszottam, ajánlom mindenkinek akinek a Generals bejött.
-
Quent1n
senior tag
Tőlem jöhet, de találjanak vissza a helyes útra, és kicsit nézzenek meg pár modern kori stratégiai játékot, pl. a szerintem két legjobbat a Company of Heroest, és a Supreme Commandert. Kb ez a két játék az amiket igazi stratégiai játéknak tartok most. Az RA3 ezekhez képest számomra egy arcade kis "valami". Jó volna ha a C&C4 nem egy grafikailag turbózott valami lenne, hanem egy igazi újító játék. És nem valami arcade rettenet, ami még mindig arról szól ki gyárt gyorsabban nagyobb sereget. És jó lenne valamit visszahozni a régi hangulatból is szerintem. Valahogy ez a kicsit meseszerű RA3 grafika nekem nagyon nem jött már be. Úgy, hogy remélem ezúttal megerőltetik magukat és valóban sikerül egy olyan játékot kiadniuk ami minden szinten felveszi a mai modernebb stratégiai gammákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest