- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Ez a MARV azért ha beleküldesz 3 csapat zón trúpert, meg egy endzsíníört eléggé brutális.
Ha felfejlődik 3-as szintre, akkor meg világvége. Szerintem a redeemer, meg a scrin cucca közel nem ilyen durva... -
Ottoka
őstag
Hát az. Gyönyörű, ezért kínlódtam hogy aztán a képembe vágják azt sötétség.
-
Ottoka
őstag
Az a vége hogy a pofámba vágják a tacitust vagy mit azt csá?
-
Gaga_30
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a játékkal kapcsolatban.
A Tacitus Interruptus pályán vagyok épp, és a végefelé mikor elfoglalom a GDI gyárudvart, jönnek az idegenek és vereséget szenvedek, de nem tudom miért.
A mozgó gyárudvar le van védve elég nagy erőkkel, meg sem támadja senki.
Valaki tudja mi a gond? -
]Phobos[
senior tag
Szerintem meg kezdetben vala talán az alap game árát illenék csökkenteni( nem kicsit, nagyon ), és akkor meg is venném. Tört verziót lehet patchelni?
-
Thorongil
csendes tag
valaki szokott Kane's wrath-tal hamachin keresztül multizni??
-
Thorongil
csendes tag
nekem tört van és multiba néha van szinkronhiba az mondjuk elég zavaró.de akinek eredeteije van azoktol is azt hallom hogy nekik is van ien hiba.
-
msgt.fubar
senior tag
mi már hetek óta minden este online játsszuk haverokkal 2v2 és 3v3 meccseket és nagyon élvezzük
-
Csorbi
addikt
Nekem bejött a játék, végig is vittem, és kutya baja sem volt egész idő alatt, se egy fagyás, se semmi. Remekül szórakoztam vele. Úgylátszik mázlim volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged