- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Nem tudhatjuk mire készülnek iOS fronton, azért jó tudni, hogy sok tartalék van a vasban és ezáltal időtálló.
De lehet, hogy au iPadek fognak megtaltosodni, olyan OS szintű funciokkal, amiket megkaphat az iPhone is. -
Zanik
addikt
Nem elképzelhető hogy az Apple a jövőben külön AR szemüveget készítsen?!
-
komi77
senior tag
Nekem ugyan nincs gondom a "combos" kifejezéssel, sokkal inkább a készülék árával - de ez egy másik téma. Az viszont érdekelne, hogy vajon mihez készíthették ezt a komoly gpu-t ha jócskán meghaladja a telefon nyújtotta lehetőségeket.
-
Z10N
veterán
Ezt mar az A11-nel is kerdeztem, de senki se valaszolt.
"Meglepetősen nagy egységről van szó, amely nyolc feldolgozómotort tartalmaz a teljesítménye pedig másodpercenként 5 billió operáció."
A billio nalunk (long scale) 10^12, azaz 5TFLOPS-t jelent (5000GFLOPS). Meg ha ezt el is osztjuk 8-cal az akkor is 625GFLOPS/core. Meg ha dedikalt npu egyszeru dedukciot is vegez es magas az ipc-je ez akkor is tul sok.
Ellenben, az angolszaszok a short scale-t hasznaljak ahol a billio 10^9, azaz 5GFLOPS osszesen es csak 625MFLOPS/core, ami sokkal hihetobb. Szoval szerintem milliard lesz az es nem billio.
-
Mondjuk én már ezt a "combos"-t is csak "kombók"-nak fordítom magamban
-
Foglalt név
addikt
Na persze, a végén még kikopnak a "villant" és a hasonló műmájer förtelemszavak, mint a ... [kattints!!!] Aztán meg majd arról álmodozol, hogy megjelenik úgy egy cikk, hogy legalább a címet valaki futólag átolvassa, hogy ne maradjon benne valami drabális hiba, amit egyébként bármilyen 3 soros szövegszerkesztő aláhúz pirossal. Te valami időutazó vagy?!
-
waterman_
aktív tag
Offtopic +1 -ezzen az aki szerint örökre száműzni kéne a "combos" szót az informatikai oldalakról. Lehetne róla szavazás is.. Tudom hogy nagyon nehéz jó szót találni, de valahányszor "combos" -t olvasok, az olyan mintha zokniban belerúgnék a szekrény sarkába. Nagyon fáj.
-
zzola
titán
AZ ára is "combos"...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A TechInsights hozta a szokásos fotót a lapkáról, de a mélyebb újításokról is szereztünk némi információt.
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó Sérült AMD Ryzen 5 5600 Processzor
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest