Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Tudni kellene, hogy miképpen mérik. A gyakorlatban valószínűleg bullshit, de elképzelhető, hogy lehet rá egy elméletben reális mérési metódust találni. Például a pontosság lehet, hogy 1 bites.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
moleculez
veterán
Nem tudhatjuk mire készülnek iOS fronton, azért jó tudni, hogy sok tartalék van a vasban és ezáltal időtálló.
De lehet, hogy au iPadek fognak megtaltosodni, olyan OS szintű funciokkal, amiket megkaphat az iPhone is.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Zanik
addikt
Nem elképzelhető hogy az Apple a jövőben külön AR szemüveget készítsen?!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
komi77
senior tag
Nekem ugyan nincs gondom a "combos" kifejezéssel, sokkal inkább a készülék árával - de ez egy másik téma. Az viszont érdekelne, hogy vajon mihez készíthették ezt a komoly gpu-t ha jócskán meghaladja a telefon nyújtotta lehetőségeket.
Szegény ember kézzel nőz.
-
Z10N
veterán
Ezt mar az A11-nel is kerdeztem, de senki se valaszolt.
"Meglepetősen nagy egységről van szó, amely nyolc feldolgozómotort tartalmaz a teljesítménye pedig másodpercenként 5 billió operáció."
A billio nalunk (long scale) 10^12, azaz 5TFLOPS-t jelent (5000GFLOPS). Meg ha ezt el is osztjuk 8-cal az akkor is 625GFLOPS/core. Meg ha dedikalt npu egyszeru dedukciot is vegez es magas az ipc-je ez akkor is tul sok.
Ellenben, az angolszaszok a short scale-t hasznaljak ahol a billio 10^9, azaz 5GFLOPS osszesen es csak 625MFLOPS/core, ami sokkal hihetobb. Szoval szerintem milliard lesz az es nem billio.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
aktív tag
Mondjuk én már ezt a "combos"-t is csak "kombók"-nak fordítom magamban
-
Foglalt név
addikt
Na persze, a végén még kikopnak a "villant" és a hasonló műmájer förtelemszavak, mint a ... [kattints!!!] Aztán meg majd arról álmodozol, hogy megjelenik úgy egy cikk, hogy legalább a címet valaki futólag átolvassa, hogy ne maradjon benne valami drabális hiba, amit egyébként bármilyen 3 soros szövegszerkesztő aláhúz pirossal. Te valami időutazó vagy?!
-
waterman_
aktív tag
Offtopic +1 -ezzen az aki szerint örökre száműzni kéne a "combos" szót az informatikai oldalakról. Lehetne róla szavazás is.. Tudom hogy nagyon nehéz jó szót találni, de valahányszor "combos" -t olvasok, az olyan mintha zokniban belerúgnék a szekrény sarkába. Nagyon fáj.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe..
-
zzola
titán
AZ ára is "combos"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Processzor felvásárlás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest