- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Nálam is hasonló volt a helyzet kb 0,5-1 éve, amikor is erősödött 1 kicsit a forint és mentem rögtön lecserélni az E8400at 1 Q9550re . De nem azért cseréltem le mert kevés lett volna az E8400 csak gondoltam a jövőre, volt 1 kis felesleges lóvém és a gépre költöttem . Bár mindenki azt mondta , minek költök már rá, amikor haldoklik a 775ös platform ? Én meg felhoztam azt indoknak , hogy nincs pénzem 1 lap-cpu-ram cserére illetve nem is áll szándékomba ennyit költeni ismét gépre . Azóta én is elégedett tulaj vagyok és nem is áll most sem szándékomba még megválni a 775-ös platformtól ! Mivel csak netre illetve néha játékra használom számomra elég sőt még sok is !
Az egészből azt akarom kihozni , hogy aki egy 2 magos prociról akar cserélni és nem tud konfigot váltani annak jó vétel lehet a Phenom
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged