- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BIOS frissítés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CsabyB
csendes tag
válasz
józsi9995 #10 üzenetére
másik alatt gondolom nem az olcsobbat értette, hanem asztali/noti egyikmásikát
felsőkategóriás gépnél kinek hol számít a pénz???8700k 64gb ram gtx1080sli 2xM.2 ssd....stb...stb... ha erre asztaliba van pénzed, akkor valszeg nem éppen fillérre annyi van csak, így ha sokat utazol és jó lenne ha nálad lehetne ez a teljesítmény, akkor ha még rászánsz 10-20%-ot mondjuk akkor cipelheted is.
-
CsabyB
csendes tag
az, hogy asztali gép helyettesítő az nem azt jelenti, hogy otthon az asztalra inkább ezt vedd
hanem azt, hogy notiba "amit cipelsz magaddal" kaphatsz olyan teljesítményt amit az asztali gépek tudnak.
lehet vaskos és nehéz egy normál notihoz képest de sokkal kisebb és könnyebb az asztali géphez képest.
próbáld magaddal vinni az asztali gépedet vagy próbálj egy jót lanpartizni a haverodnál alap notival.
ezekre a problémákra jó egy ilyen noti.
Nekem annó az Acer Aspire 8935g-m volt mert sokat jártunk össze gémpartizni és amég mindenki az asztali gépét hurcibálta addig én a honomalá csaptam és annyi.
Igaz drága volt, de nekem megérte. Akinek nincs rá pénze annak persze nem éri meg, de az az asztali gépébe sem ilyen kategóriában vásárol cuccokat. -
Peter13
senior tag
"talán ha gyárilag kupak nélkül van beszerelve a CPU" - szerintem erre jó esély lesz, bár biztosat természetesen csak a termékek megjelenése után tudhatunk majd.
nekem egyébként biztos sok lenne egy ilyen (jobban szeretem az optimalizált cuccokat, mint az abszolót csúcsot képviselőket), de dícséretes a Clevo-tól hogy ilyen gyorsan reagálnak (meg egyébként is szeressük' őket: már a második lapost nyúzom tőlük, nagy-nagy megelégedéssel
)
-
-
Lacok
őstag
Nem fukarkodtak a hardverekkel de gondolom az ára is ennek megfelelő lesz.
-
Madárpók
aktív tag
-
jedis
senior tag
I7-8700K -t laposba ?
Terhelve éhesebb egy 1800X-es Ryzánál !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Delta Force (2024)
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD 16GB space gray asztroszürke Apple magyar 3 év garancia
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest